При виборі весільної сукні необхідно враховувати всі переваги і недоліки вашої фігури. Як зробити правильний вибір та мати розкішний вигляд на своєму весіллі, - читайте далі.

При повній фігурі в будь-якому випадку необхідно уникати громіздких і складних конструкцій весільного плаття. Краще нехай це буде прямого крою сукня, трохи з мереживом в потрібних місцях сукні, щоб зробити вас стрункішою.

1. Обирайте щільний атлас

Що стосується вибору тканини весільного вбрання, то в цьому випадку краще всього підійде щільний і жорсткий атлас. Це один з кращих чарівних способів створити візуальну тінь на ділянках тіла з недоліками, щоб вони не впадали в очі. Якщо у вас тільки повна талія, то ви можете в дизайні сукні використовувати щільний атлас в якості широкого декоративного пояса.



pic

2. Висока талія і глибоке декольте є мудрим вибором

Повноту фігури ви можете приховати за допомогою високої посадки талії весільної сукні, а щоб верхня частина тіла не виглядала при цьому короткуватою, то поекспериментуйте з різними глибокими вирізами в області декольте, що може візуально витягнути ваш силует.

3. Обирайте весільні сукні з рукавами, хоча б не дуже довгими

Вибір довжини рукава залежатиме від повноти ваших рук. Якщо ви не зробите цього, то всі гості тільки й будуть поглядати на цю зону. При цьому рукава можуть бути зшиті з іншої більш легкої весільної тканини, ніж все весільне вбрання.



pic

4. Відсутність декоративних елементів в області талії

Найчастіше наречені люблять, коли на весільній сукні багато квітів ручної роботи і прикрас з каміння і бісеру. Такі прикраси, зазвичай, розташовуються в області грудей і талії. На жаль, якщо у вас повна фігура, то вам краще уникати таких прикрас в області талії або хоча б їх не повинно бути занадто багато.



pic

5. Вільний крій спідниці весільного вбрання

Зверніть увагу на крій спідниці весільної сукні, він не повинен бути занадто приталеним, але і не повинен бути занадто пишним.

6. Обирайте м’яку довгу фату

Якщо ваше обличчя повненьке, то вам підійде легка довга фата, щоб вона витягувала візуально силует вашого обличчя.

Джерело: www.kralya.org.ua