Один зі способів зробити весільні знімки більш цікавими і яскравими - організувати спеціальну фотозону на весіллі. Вашій увазі пропонується 11 ідей для оформлення фотозони.

Фотозони на весіллі - актуально та популярно в 2016р. Урізноманітнюють та допомагають зробити веселішим ваше свято. Існує багато цікавих варіантів для їх оформлення, одна з таких - це кабінка для поцілунків. Ця фотозона буде цікава не тільки нареченим, але й гостям, які прийшли парами.



pic

Робимо фон

Перш за все, визначитеся з фоном для фотографій. Ви можете декорувати будь-яку частину стіни або підготувати спеціальний стенд. Фон може бути найрізноманітнішим за кольором, об'ємом, технікою виконання і т.д. Цікаві варіанти - фон в стилі печворк, фон з CD-дисків або вінілових платівок, з об'ємних квітів (папір, особливо фетр, повсть), різнокольорових віял, фон з журнальних вирізок, фон у вигляді величезної картини аквареллю і т.д.



pic

Гірлянди

Спрощена версія фону - гірлянди. Уявіть, як цікаво виглядає поцілунок молодят серед яскравих ниток і різнокольорових прикрас. Весільний портал Я+Ти радить виготовити гірлянди з журавлів в стилі орігамі. Зробити їх досить просто, а виглядають вони досить ефектно. До того ж ,за легендою, той, хто складе 1000 журавлів, може загадати бажання, яке обов'язково здійсниться!

Фон з малюнками з крейди

Це досить складна у виконанні, але ефектна ідея. На стіні можна писати побажання молодятам, просто кумедні тексти та малюнки крейдою. Сьогодні можна придбати спеціальну крейдяну фарбу, наклейки з поверхнею для крейди або просто знайти шкільну дошку. Аксесуарами послужать крейдяні таблички з написами.

Рамки

Величезні рамки для картин і фотографій - відмінна ідея для фотозони. Ви можете розвісити рамки або видавати їх на руки гостям. Чим своєрідніший декор рамки, тим краще.



pic

Голлівуд і мішура

Блискітки, золото, мішура, бенгальські вогні та конфеті - це все, чого буде достатньо для оформлення веселої фотозони.



pic

Особливо актуальна така фотозона буде на весіллі в стилі ретро або рустик. Вона обов'язково додасть цікавості і не буде зайвою на святкуванні в будь-якій тематиці.

До речі, можна запровадити правило - платити за кожний поцілунок в кабінці декілька гривень, або виконати якесь завдання. Таким чином буде не тільки весело, але й продуктивно. Цікаво, що в деяких інших країнах подібні кабінки для поцілунків встановлюють просто на вулиці, та всі перехожі пари можуть цілуватись в них, сплативши певний внесок.

Джерело: weddings.if.ua