Улюблений багатьма флористами крафт-папір можна вдало використовувати у весільному декорі. Як саме? - читайте далі.

Високоміцний крафт-папір (від німецького слова kraft - сила) люблять багато поціновувачів оригінального весільного декору! Флористи саме ним замінили негарні целофанові упаковки для букетів, декоратори люблять - за естетичний вигляд і універсальність; люди, що переживають за стан навколишнього середовища, шанують крафтовий папір за екологічність (саме тому цей матеріал обов'язковий на весіллях в еко стилі) і так далі.



pic

Не варто думати, що з крафт-паперу можна створити тільки конверти і упаковки! Ви здивуєтеся, скільки всього цікавого декоратори і дизайнери придумали в різних варіантах ...



pic

Найефектніше, мабуть, виглядають різні раннери і скатертини з крафт-паперу, на яких можна писати (наприклад, імена гостей) і малювати. Різну інформаційну кореспонденцію (меню, ескорт картки для гостей, план розсадження і весільну програму) також можна виготовити з крафтового паперу. Не забудьте, що шрифт теж повинен бути мальовничим!



pic

Відзначимо, що багато елементів декору легко створити з крафт-паперу своїми руками. Наприклад, це можуть бути гірлянди з мотузки і крафтового паперу або симпатичні стаканчики для кондитерських страв!



pic

Джерело: weddings.if.ua