Покупці зручного взуття для нареченої необхідно приділити особливу увагу. Що ж вибрати - весільні туфлі без каблука або на шпильці? Якщо для вас головне - зручність і комфорт, то вибирайте модель на пласкій підошві.

Деякі нареченої зупиняють свій вибір на взутті без каблука через неможливість носити туфлі на високій шпильці. Так, при варикозному розширенні вен, прикрасити свою ніжку високим каблуком виявляється неможливим. Інші ж дівчата щодня носять переважно моделі взуття на низькому ходу і хочуть робити це і у день весілля.



pic

Головна перевага взуття без каблука для нареченої полягає в комфортності. Жінці доведеться провести весь день на ногах, які можуть до кінця дня втомитися, і носіння шпильки буде викликати біль. Із взуттям на низькому ходу таких проблем не виникне, в сандалях або балетках ви будете себе відчувати легко та не вимушено.



pic

Вагітним нареченим, також варто відмовитися від високого каблука. Ноги жінок, що виношують дитину, схильні до набрякань, і вузьке взуття з високим підйомом буде доставляти сильний дискомфорт. До того ж, на тонкій шпильці, легко відступитися або підвернути ногу, що небезпечно для вагітної жінки. Взуття без каблука як доповнення до весільної сукні вибирають високі наречені, які хочуть візуально згладити різницю в зрості з нареченим.



pic

Не менш важливий у цій справі питання практичності. Рідко коли наречена по завершенню весілля зможе взути куди-небудь свої модні туфлі на шпильці. Зазвичай, вони припадають пилом у шафі і взуваються не частіше двох разів на рік. Білі сандалі, балетки або босоніжки, які були на жінці в день весілля, стануть чудовим доповненням до весняно-літнього гардеробу. Таке взуття ви зможете носити під будь-яке вбрання.