Сукня, туфлі, зачіска - це все створює образ нареченої, а от аби доповнити його - жінки застосовують безліч різних деталей. Однією з таких є червона помада. Залежно від кольору та якості вона зможе або зробити ваш образ ідеальним, або ж зіпсувати його нанівець. Звичайно ж, перший варіант вам подобається більше, тому ми порадимо як успішно використати червону помаду у весільному макіяжі.

Узгоджуйте стиль

Старомодний стиль весілля може бути досягнутий завдяки червоній губній помаді. Однак, якщо ви плануєте офіційну церемонію, ви можете вибрати більш приглушений відтінок червоного вашого блиску для губ або помади.



pic

Підберіть ваш відтінок червоного

Під час пробного весільного макіяжу попросіть візажиста спробувати кілька відтінків червоного, щоб переконатися, що обраний колір буде доповнювати ваш тон шкіри і колір волосся. Макіяж повинен бути простим

Червону помаду варто поєднувати із м’яким макіяжем очей і ледь рум’яними щічками, що допоможе уникнути надмірно кольорового макіяжу. Нанесіть значну кількість туші на вії і скористайтеся тонким контуром для очей, щоб очі виділялися на фотографіях. Уникайте надмірного макіяжу брів.



pic

Будьте впевненими

Якщо ви трішки боїтесь червоного, але водночас він вабить вас - спробуйте використовувати цей колір для свого макіяжу за деякий час до весілля. Це допоможе вам увійти в образ і почувати себе впевнено. На жаль, якщо цього не сталося, вам не слід повністю відмовлятися від червоного. Ви можете вибрати рожеві відтінки, якщо вони вам підходять і вам легше з ними зжитися. Намагайтеся звикнути до яскравих кольорів ще до вибору палітри вашого весільного макіяжу.



pic

Джерело: topwedding.com.ua