Окуляри є найбільш популярним аксесуаром у весняному і літньому сезонах. У 2016 році багато дизайнерів представили велику різноманітність незвичайних варіантів окулярів, здатних доповнити самі непередбачувані наряди і образи. Які ж модні тенденції підкорять світ цього року пропонуємо розібратися разом з нами.

Модні окуляри-авіатори 2016

Подібні окуляри є одним з кращих способів підкреслити індивідуальність і оригінальність стилю. Досить незвичайний варіант авіаторів був запропонований модним будинком Stella McCartney. Темні скельця в яскравій червоній оправі з пластика з чорними дужками роблять образ зухвалим і таким, що викликає. А мерехтливі стрази, розміщені з боків і в нижній частині оправи, надають аксесуару деяку грайливість. Окрім цього стильні варіанти окулярів-авіаторів представили також дизайнери: Chanel, Ralph Lauren, Roberto Cavalli і Versace.



pic

Модні великі окуляри

Великі окуляри є вибором сміливих і стильних осіб, котрі бажають завжди виглядати привабливо. За допомогою подібних модних аксесуарів можна підкреслити розкішність багатьох образів, а також приховати деякі недоліки обличчя. Дуже стильні великі квадратні окуляри з темними скельцями запропонував дизайнер Alena Akhmadullina. Яскраві чорні лінзи відмінно доповнюються прозорою оправою і тонкими дужками. Інші дизайнери також активно використали подібні варіанти окулярів у своїх колекціях. Так, безліч цікавих окулярів запропонували: Giorgio Armani, Gucci, Stella McCartney і Vera Wang.



pic

Модні окуляри 2016 у білій оправі

Колір оправи має величезне значення, оскільки дозволяє звернути увагу на деякі особливості обличчя. Чудові окуляри у білій оправі стали справжнім трендом весняно-літнього сезону 2016 року. Так, модний Будинок Prada запропонував стильний варіант окулярів з довгастими частково затемненими лінзами, прикрашеними незвичайною за формою білою оправою, що оформляє лише зовнішні сторони лінз. Подібний аксесуар досить універсальний і такі окуляри з легкістю доповнять і строгий діловий образ і вечірній коктейльний. Також численні моделі окулярів у білій оправі були помічені на показах: Phillip Lim, Alena Akhmadullina, Alexander Terekhov, Loewe і Stella McCartney.



pic

Окуляри в коричневій оправі сезону весна-літо 2016

Коричнева оправа окулярів є стриманою і універсальною, тому підходить до більшої кількості різноманітних нарядів. Подібні окуляри підходять практично усім, головне, вибрати правильну форму аксесуара і колір лінз. Цікава модель окулярів в коричневій оправі з темними коричневими лінзами була представлена на показі Phillip Lim. Невеликий розмір окулярів, що поєднується з тонкими дужками, чудово підходить для пані з довгастим обличчям, а також прибічників стриманого, але оригінального стилю. Не менш оригінальні варіанти подібних окулярів на суд модниць представили: BOSS Hugo Boss, Dries Van Noten і Oscar de la Renta.



pic

Модні окуляри в кольорових оправах

Весняно-літній сезон характеризується яскравими фарбами і незвичайними поєднаннями кольорів. Тому модним трендом 2016 року являються також окуляри в кольорових оправах. На показах багатьох дизайнерів можна побачити моделі з оправами найрізноманітніших відтінків. Дуже стильно виглядають окуляри в тонкій помаранчевій оправі, представлені Versace. Витонченість образу підкреслює тонка смужка над оправою металевого кольору, а також тонкі дужки з металу. Окрім цього безліч окулярів в оправі різних кольорів були помічені також у: Dries Van Noten, Jason Wu, Maison Margiela, Oscar de la Renta і Prada.



pic

Окуляри з дзеркальним лінзами

Окуляри з незвичайними дзеркальними лінзами можуть стати доповненням як строгого класичного, так і неординарного стилю. Такі окуляри завжди виглядають яскраво і модно, тому більшість модних будинків який рік включають подібні варіанти у свої колекції і 2016 не став виключенням. Досить яскраво і стильно виглядають окуляри з круглими дзеркальними лінзами жовтого кольору від Kenzo. Родзинкою цього аксесуара є не лише цікавий колір лінз, але також тонка металева смуга у верхній частині оправи сполучає стекла. Окрім цього безліч різних варіантів подібних варіантів окулярів можна було побачити на показах: Chanel і Alena Akhmadullina.



pic

Незвичайні окуляри сезону весна-літо 2016

Багато сучасних модниць намагаються максимально підкреслити свою неординарність, а також створити епатажний стиль. Незвичайні окуляри, представлені на показах багатьох модних Будинків, являються чудовим способом досягти подібної мети. Оригінально, стильно і дорого виглядають окуляри від Dolce & Gabbana з великими круглими лінзами чорно-коричневого кольору, прикрашені запаморочливою золотистою оправою, декорованою об'ємними кольорами і стразами. Окрім цього на суд модниць цікаві моделі незвичайних окулярів представили: Miu Miu і Marni.



pic

Окуляри з круглим склом

Круглі окуляри являються відмінним способом створити стильний і загадковий образ. Дизайнер Phillip Lim у своїй колекції весна-літо 2016 запропонував досить стриману модель з круглим склом сірого кольору, прикрашеними прозорою оправою з блиском. Також найрізноманітніші окуляри з круглим склом використали на своїх показах: Burberry Prorsum, Cacharel, Fendi, Marni і Vera Wang.



pic