Відстань не завада. Кіборг із Одеси знайшов кохання у Рівному. Незвичне весілля відбулося у місцевому РАЦСІ. Як познайомилось майбутнє подружжя та через які круги пекла довелось пройти військовим-нареченим , - дізнавалася Юлія Павленко.

Він - кіборг із Одеси, вона - замполіт однієї із рівненських військових частин. Ольга та Олексій познайомилися у столиці на курсах підвищення кваліфікації. Молода пара разом 8 місяців. У березні минулого року Ольга отримала від коханого пропозицію руки і серця і встояти не змогла.

Олексій, на позивний "Шева" пройшов пекло у Донецькому аеропорту і тричі був поранений. Пригадує як вирішив освідчитися коханій. Для цього приїхав у Рівне і повів Ольгу в кафе, там і зробив пропозицію. Про свою вже дружину сором'язливо каже: вона для нього найкраща.

Привітати молоде подружжя прийшли і колегі-військові. Друг нареченої на позивний "Черкес" знає Ольгу більше року. Познайомились у зоні АТО, вона теж їздила на передову. Переконаний: Ольга буде хорошою дружиною для свого чоловіка.

Урочистої церемонії новоспечене подружжя не замовляло. Діляться: своє маленьке спільне свято планують відсвяткувати у родинному колі. Ідучи до РаЦСУ пара навіть не підозрювала , що на них чекатиме такий сюрприз. І вже під стінами храму кохання трішки розгубились. Втім, такий подарунок їм сподобався.

Романтичної відпустки у Ольги з Олексієм не буде, а лише п'ять медових днів. Вже з наступного тижня вони відправляться на роботу, - їх професія захищати Батьківщину.