Суниця садова зростає вже практично у кожного на дачі чи на городі біля будинку. У нас напрошується питання, яка різниця між полуницею та суницею садовою? Полуниця навіть зовні відрізняється від садової суниці. Розмір полуниці більший, рослина досягає високого розміру, а квітконоси прямостоячі.

Коли садити суницю?

Не всім садівникам відомо, як правильно садити суницю і коли. Традиція змушує нас садити садову суницю на осінь, як правило, на початку-середині вересня. Розсаду рекомендується брати саме від травневих вусиків. Якщо все зробити правильно, вже на наступний плодоносний сезон у вас буде смачний урожай садової суниці.

Сорти садової суниці для вирощування

У спеціалізованих магазинах ви з легкістю зможете купити різні, великоплідні сорти суниці садової. Сорти суниці: Пандора, Ельсанта, Гаригуетта, Віма Тарда, Викода, Гігантелла Максис і так далі.



вирощування садової суниці

Як вирощувати садову суницю?

Якщо ви вже прикупили розсаду, зробіть під неї маленьку лунку. В лунку бажано на половину засипати перегній, і в свою чергу, в перегній, потрібно додати 25 г суперфосфату і близько 125 г деревної золи. Після цього всю землю, яка в лунці слід перемішати. Розсаду суниці до початку висадки окунем в глиняну суміш з корневином, і після спокійно висаджуємо у підготовлену лунку. Підливаємо воду і через 10-14 днів дивимося на цвітіння.

Джерело: http://geomedia.top