Іноді від таких непродуктивних пошуків йде обертом голова і багато наречених вже самі не знають, яку сукню вони хотіли б одягнути на своє одруження. Тоді наречені починають думати про пошиття сукні. Читайте далі: що краще пошити чи купувати весільну сукню?

Які проблеми можуть виникати при виборі весільної сукні в магазині?

1. Відсутність потрібної стилістики святкового вбрання, яке намагаєтеся знайти.

2. Високі ціни.

3. Відсутність потрібного розміру.

4. Сумнівна якість, яка може позначитись на проведенні всього свята.

Після появи таких складнощів, кожна дівчина задавалася одним і тим же питанням - купувати чи шити весільну сукню під замовлення в ательє?

Таке питання дійсно найбільш актуальне під час вибору ідеального святкового вбрання для свого весілля.



pic

Вартість і якість весільної сукні

Почнемо з вартості весільного вбрання. Як не крути, проте вартість весільної сукні під замовлення в текстильному ательє дешевше, приблизно на 15-30%, ніж готове у весільному салоні. Про це нам повідомили всі дівчата, які шили весільне вбрання під замовлення. Крім цього, тут криється ще один важливий плюс - якість. Сукня, яку шиють саме для Вас ідеально підійде Вашій фігурі, буде зроблена вручну, що робить перевагу в якості. В цей же час, сукні, що продаються в магазинах, виготовляються фабрично і можуть мати ряд вад.

Унікальний стиль і особливість

Найголовніше при пошитті весільного наряду на замовлення - це знайти професійного майстра, який зможе точно зрозуміти ваші побажання і здійснити швидке і якісне виготовлення сукні.

Безумовно, весільна сукня на замовлення матиме особливий стиль і фасон, який Ви замовите перед виготовленням. Це прекрасний шанс бути абсолютно унікальною на своєму весіллі і підкорити якомога більше поглядів своїх шанувальників, які обов'язково будуть звертати увагу на стиль нареченої. Саме тому для тих, хто хоче мати незвичайний стиль, альтернативи немає - кращий спосіб - це виготовлення весільної сукні в ательє.



pic

У цьому полягає одна з найбільших проблем. Іноді весільні сукні швачки віддають в останній день перед весіллям, виправляючи при цьому всі недоліки ночами, щоб встигнути до свята. Людина може захворіти, помилитися або забути про якісь деталі, що може серйозно вплинути на кінцевий результат виробу. Купуючи сукні в магазині, Ви відразу бачите кінцевий результат. Таким чином, Ви не будете переживати, що ательє не встигне виготовити вбрання в термін. Проте вийти з ситуації можна, якщо Ви заздалегідь замовите свою сукню. У такому разі, у ательє буде достатньо часу для виконання замовлення.

Адже якщо майстер помилиться або неправильно витлумачить вашу ідею, то часу на переробку сукні може і не залишитися. Ще одна незручність - це часті примірки та підгонки. Окремо варто звернути увагу на вибір матеріалу для пошиття. Весільне плаття - дуже трудомістка робота для швачки, а невдало підібраний матеріал буде заминатися і погано «сидіти». Крім того, пошив може обійтися значно дорожче покупки готового вбрання.



pic

Зважуючи всі плюси і мінуси, кожна наречена здатна прийняти рішення для себе самостійно. Хто знає, можливо, Ви зайдете в перший салон весільного вбрання і не зможете відмовитися від чарівної сукні, яку Вам запропонує продавець.

Джерело: wediant.com/ua