Напевно, просто немає такого будинку, де не завалялися б старі джинси. Штани ці напрочуд міцні. Але от біда, то вони з моди виходять, то ми з розмірів виростаємо. А іноді джинси просто рвуться в самих невідповідних місцях. Виявляється, старі джинси можуть знайти друге життя. Народні умільці, майстри і майстрині, швиденько зметикували, що штани ці запросто можна пустити в справу, приклавши до них свої умілі ручки.

У нашій статті ви дізнаєтесь, як правильно та влучно використати ваші старі джинси та поексперементувати з ними.

Джинсові шорти

Короткі джинсові шорти - ідеальна одяг для спекотних літніх днів. І зовсім необов'язково бігти в магазин за обновкою, можете легко зробити шорти самі. Для цього знадобиться:

пара старих джинсів;

крейда;

ножиці.



pic

pic

Скатертина

Для тих, хто любить дивувати гостей креативом є ідея нашити кишені джинсів на скатертину і тримати у них всяку столову дрібниця.



pic

Чохли

Чохли на подушки зі старих джинсів можуть додати родзинку в інтер'єр вашої квартири



pic

Прикраси

Шматочки старих джинсів можуть стати в нагоді для створення кольє, браслетів, брошок, ободків для волосся і шпильок. Трохи майстерності, старання і фантазії допоможуть вам створити ексклюзивну прикрасу, яке обов'язково приверне до вас увагу подруг і навіть протилежної статі.



pic

Взуття з джинсів

Оскільки джинс - дуже щільний і зносостійкий матеріал, він підходить для створення верху взуття. Старі джинси знадобляться для цікавих сандалій, капців. Зверху матеріал можна декорувати різними нашивками, заклепками, намистинами і бісером, гудзиками, паєтками, стразами.



pic

Чохол для гаджета

Якщо ви любите цікаві та оригінальні чохли, то ваші старі джинси стануть вам в нагоді. Адже це хороша нагода зшити непогану обкладинку для книги або чохол для гаджета

pic

pic

Столові приладдя

Відрізи від старих джисів з кишенями можна використовувати для організації столових приладів і приладдя.

pic