Саме час наповнити свій будинок і серце позитивними емоціями. Для одних курс на щастя означає переїзд або ремонт, для інших - легке оновлення інтер'єру за допомогою декору. Що чекає саме вас?

Овен: магія предметів
21 березня - 20 квітня

У травні потік фінансів збільшиться, але високий шанс розтринькати гроші на непотрібні дрібниці. Постарайтеся утримати свої монетки і відкласти на велику покупку або осмислений внесок (ви ж мрієте про власну квартиру або ремонті?).

Телець: пора за місто
21 квітня - 20 травня

Ви улюбленець долі тепер, маєте право валяти дурня, насолоджуватися шашликами, але чим вище естетичний рівень проведених вами заходів, тим швидше підвищиться і ваш соціальний рівень, і рівень вашого добробуту. Тому виїжджаючи куди-небудь, запасіться кошиком для пікніка. А відкриваючи дачний сезон, зверніть увагу на меблі. Її давно пора оновити.

pic

Близнюки: більше блиску!
21 травня - 21 червня

Пора налагодити приплив приємних моментів. Зверніть увагу на колірну гамму інтер'єру: може, варто змінити шпалери на інші - в стилі французького модерну? Спробуйте наповнити будинок всім, що нагадує період цвітіння і сонця. І хай не у вашому смаку речі з золотим відблиском, але все-таки придумайте, як вписати їх в свій інтер'єр - вони притягнуть до вас прихильність променистого Юпітера.

Рак: ще більше затишку
22 червня - 22 липня

Чудові дні вам обіцяє травень: море спілкування, час для оновлення інтер'єру, нові плани. Не бійтеся бути спонтанним - в травні зірки це вітають. Раптові покупки, перестановка меблів вдома - все принесе вам радість і новий затишок. А оскільки Сонце до 22-го буде знаходитися в області дружелюбності, не забувайте про дружні зв'язки, зміцнюйте їх - це ваш золотий запас на майбутнє. Запрошуйте гостей!

Лев: час діяти!
23 липня - 23 серпня

А вам цей травень нагадає рядки з радянської пісні: «Ти ж знаєш, що щастя в праці». Тому з левовим завзяттям кидайтеся на все, що вам треба доробити - період спадною місяця і період зростаючої присвятіть переробці квартири або будинку. І підходьте до всього фундаментально, адже Сатурн сприяє вам.

Діва: декор як спадок
24 серпня - 23 вересня

Потужні промені Сонця висвітлюють ваш травень до 22 травня, тому насолоджуйтеся, користуйтеся сприятливим періодом, ризикуйте, купуйте дорогі і справді варті того речі. Багато років ці знахідки будуть радувати вас.

І наведіть, нарешті, порядок з документами, що стосуються вашої нерухомості, а якщо немає такої - орендуйте будинок за містом: близькість до землі принесе вам більше удачі.

pic

Терези: романтика буття
24 вересня - 23 жовтня

Травень - час кохання, і Терези випробують щось на зразок медового місяця. Озирніться навколо - чи все готово, щоб зафіксувати цей романтичний період? Наповніть свій будинок романтичними штучками, зверніть особливу увагу на освітлення кімнат. Світлові панелі, модулі, мерехтливі люстри - вам на підтримку.

Скорпіон: сніданок на траві
24 жовтня - 22 листопада

А для вас цей місяць - час звершень соціального плану. Постарайтеся зафіксуватися в пам'яті тих, з ким ви будете зустрічатися. Якщо будете запрошені за місто - захопіть з собою все, що може естетизувати «сніданок на траві».

Стрілець: дачні хроніки
23 листопада - 21 грудня

Якщо у вас є дача, до 22 травня (а після настане період «романтики») встигніть зробити все намічене. А ще зірки радять зайнятися фундаментальним будівництвом, ремонтом - пора перетворити дачу в будиночок своєї мрії.

Козеріг: курс на щастя
22 грудня - 20 січня

Саме час почати підживлювати енергетику свого будинку: додайте в інтер'єр декор в стилі кантрі, затишний текстиль, живі рослини. М'який килим під ногами прикрасить ваш ранок, яскраві постери змусять посміхнутися. Наповніть свій будинок позитивними емоціями - і все налагодиться.

Водолій: крок вперед
21 січня - 19 лютого

Ваша радість теж у праці, але не в простій - в інтелектуальній. Та й завдання складніше: не просто збільшети капіталу, а залучення до себе тих, хто буде підтримувати вас у майбутньому - друзів, шанувальників вашого таланту. Це і буде головним внеском у ваше майбутнє. Тому будьте сміливішими, в тому числі і в оформленні власної квартири: гості оцінять.

pic

Риби: тільки вперед!
20 лютого - 20 березня

Поспішайте зробити все найважливіше до 22 травня - після, швидше за все, ви поринете в справи суєтні, сімейні. Доробляйте розпочате, роздавайте борги - не тільки у вигляді грошей, а й у вигляді обіцяних вчинків. Акцентуйте увагу на оновленні інтер'єру. Спирайтеся на все наймодніше - вам не варто озиратися назад: тільки вперед!