Представляємо вашій увазі декілька найактуальніших трендів нового весільного сезону.

1. Квіткові принти

Ось вже кілька сезонів поспіль квіткові мотиви не втрачають своєї актуальності в колекціях повсякденної моди. А ось для весільних нарядів їх можна назвати новим трендом. При цьому квіти можуть бути і як у вигляді вишивки, так і принтом на тканині весільної сукні. Найголовніше при створенні весільного образу з використанням цього тренду - не перестаратися, аби не стати схожою на клумбу.

2. V – подібний виріз

Другий тренд, також стосується вирізу сукні. Деякі дизайнери використовують у своїх весільних творіннях трикутний виріз. На відміну від актуальних у повсякденній моді V-образного вирізу блуз та суконь, на весільних вбраннях вони досить глибокі, а іноді доходять мало не до лінії пояса. Також, дизайнери використовують прозорі вставки. Цю деталь використовують в своїх колекціях знову-таки Оскар де ла Рента, Меггі Соттеро, Енн Бадж та ін.



pic

3. Колір ранкової зорі

Ось вже кілька сезонів поспіль дизайнери пропонують нареченим не тільки сукні традиційного білого кольору, але й інших кольорів. На цей раз деякі з них зупинилися на ніжно-рожевому відтінку, адже у весняний період сукні такого кольору виглядатимуть романтично і разом з тим урочисто.

4. Весільні вбрання з топом

Деякі модельєри пропонують весільні вбрання з укороченими топами та спідницями різного крою. Вбрання з використанням цього тренду знайшли місце в колекціях "Reem Acra", Елізабет Филмор, "Theia" та ін.



pic

5. Пух і пір’я

Весільні сукні з деталями пір’я завжди виглядають ніжно і вишукано. У новому весняному сезоні дизайнери вирішили скористатися нагодою та порадувати наречених. Адже пір’я надає кожній нареченій якийсь фантастичний легкий та повітряний вигляд.

6. Каскад з мережив

Мереживо – найбільш актуальний матеріал, як минулої весни, так і нинішньої осені. Природно, що дизайнери не могли не скористатися цим і не використовувати цей самий весільний матеріал у своїх весільних колекціях. При цьому багато хто з них вирішили створити з нього справжній каскад. Анджел Санчес, Інес Ді Санто, Rivini, Меггі Соттеро, а також Крістос представили воістину королівські сукні, з безліччю шарів цього благородного матеріалу.

7. Весільні сукні кольору каменю і металів

Деякі творці весільної моди у весняному сезоні вирішили виготовити сукні саме — ніжних тонів сіро-коричневого, срібного, та ін. Наїм Хан використовував для суконь холодні металеві відтінки, які при різному типі освітлення виглядають як брили льоду в ночі.



pic

8. Сукні русалки

Серед колекцій весільної моди 2016 року, знайшли місце неймовірні вишукані сукні – русалки. Причому відмінною особливістю цих суконь є верхня прилегла частина з більш щільного матеріалу і повітряний "хвіст". Такі сукні можна побачити в колекції Віри Ванг. Тим не менш, деякі модельєри цей фасон весільних суконь підготували з мереживних і ажурних матеріалів, що також виглядає неймовірно жіночно.

9. Ажурні сукні-силуети

Ці сукні неймовірно витончені і природно підходять тільки високим дівчатам з бездоганною фігурою. Вони можуть бути без пліч, або із зав’язками на плечах і навіть з американською проймою рукави, тим не менш, жодних зайвих деталей на цих сукнях немає.

10. Сукні без плечей

Багато наречених вважають за краще носити сукні з відкритими плечима і спиною. У новому сезоні дизайнери запропонували велике розмаїття весільних нарядів саме цього фасону. При цьому деякі з них доповнили їх поясами у вигляді бантів, інші ж — хутровими накладними спідницями. Є також каскадні сукні з безліччю воланів.

Джерело: zsz.pp.ua