Під час вибору весільної сукні одні наречені дотримуються традиційних поглядів, та обирають вбрання білого кольору. Інші підбирають колір весільного плаття в залежності від сезону та весільних трендів. Проте, є й ті, хто вірить у символіку кольору і спирається на неї, вибираючи весільне вбрання.

Кожна наречена може вибирати колір весільного плаття на свій розсуд, адже в демократичному суспільстві в кожної людини є право і можливість для самовираження.



pic

Якщо ви дотримуєтеся традицій, але вважаєте, що білосніжне плаття не прикрасить вас або буде занадто нудним, ви завжди можете вибрати не чисто білий колір, а один з світлих відтінків жовтого: кремовий, світло-бежевий, «бризки шампанського», слонової кістки і т . п. Приміряйте весільні сукні близьких до цих тонів: цілком можливо, що якась із них найбільш вдало відтінятиме вашу шкіру і підкреслить красу обличчя та волосся.

Якщо ж ви вирішили, що будете виходити заміж у кольоровій весільній сукні, у вас є два шляхи. Для цього потрібно піти в магазин, де продається велика кількість різнокольорових суконь (не тільки весільних) і переміряти все, що можна. Звертайте увагу на те, як той чи інший колір впливає на вашу зовнішність. Наприклад, смаглява шатенка, надівши теракотову сукню, може злитися з нею, зате ніжно-зелена сукня, навпаки, пожвавить зовнішність дівчини, підкресливши колір її шкіри та очей.



pic

Спочатку можна визначитися з кольором, а потім зайнятися пошуками найбільш вдалого відтінку. Адже кожен з кольорів має кілька десятків відтінків – від теплого до холодного. Не всі з них можуть вам іти. Наприклад, далеко не кожна жінка зможе і захоче надіти сукню кольору фуксії, зате ніжно-персикове плаття припаде до душі багатьом. Але ж і той, і інший кольори є відтінками рожевого. Тому ви можете вчинити так само, як описано вище: відправитися в магазин тканин і вибрати той відтінок вибраного кольору, який максимально вам підходить.

Якщо весілля оформлене у двох-трьох кольорах, нареченій варто вибрати для себе один колір, а для свідка або подружок нареченої – інший. Якщо, наприклад, весілля буде оформлене в рожевих і ніжно-зелених кольорах, плаття нареченої може бути рожевим або біло-рожевим, а наряд свідка – ніжно-зеленим.

Є й такі наречені, які обирають весільну сукню чорного кольору. Таку сукню потрібно обирати дуже ретельно, аби не виглядати по-траурному. Якщо наречена не бажає відмовлятися від чорного кольору, то можна вибрати двобарвне модель оздоблення — красиво виглядають весільні сукні з чорними вставками. Необхідно віддалити деталі чорного відтінку від обличчя. Фату краще вибирати світлих відтінків, а букетик нареченої повинен складатися з яскравих кольорів.

Красиво виглядають весільні сукні з чорним мереживом, розташованим на талії.



pic

І пам’ятайте, якого б кольору весільного вбрання Ви б не обрали, - головне, щоб Ви почували себе впевнено та гармонійно. Користуйтеся порадами, аби виглядати королевою на своєму весіллі.