Новорічні свята - це найбільш довгоочікувана пора не лише малюків, а й дорослих. Коли атмосфера нагадує справжню казку, оповиту чарами, подарунками, запахом ялинки і мандаринів, а ще - цікаві новорічні історії з безліччю пригод, наповнені глибоким змістом і, незважаючи на несподівані повороти подій, все ж таки мають щасливий кінець.

Саме ці історії зможуть наповнити ваші різдвяні вечори і новорічні канікули справжнім дивом, залишаючи після кожного перегляду справжній феєрверк емоцій. Отже, представляємо вам ТОП-5 новорічних мультфільмів!


Різдвяна історія
"Різдвяна історія" (вийшла на широкі екрани в 2009 році) - це екранізація класичної повісті англійського письменника Чарльза Діккенса, написана ним вже більше ста років тому і що склала з іншими повістями серію "Різдвяні оповідання».
В мультфільмі розповідається про старого скнару  Скруджа, працівника з кам'яним серцем, якого нічого в житті вже не радує, крім дзвону монет. За час життя його серце закам'яніло, радість зникла, а таке поняття як співчуття і зовсім йому стало чуже.
Напередодні довгоочікуваного і улюбленого всіма свята Різдва, Скрудж категорично відмовляється відпускати свого працівника до  його сім'ї, розповідаючи при цьому як він ненавидить це свято і людей, що радіють його приходу. Але  в різдвяну ніч до нього з'явилися духи і показали йому, що так було з ним не завжди, і злий, противний старий, що втратив через своє ставлення друзів і близьких - це всього лише "панцир", нарощений роками.

Незважаючи на деяку похмурість і містичність, а подекуди і моторошний сюжет, ще не одне покоління буде перечитувати і переглядати цю історію, що стала класикою, напередодні незвичайного свята, змушуючи кожного замислюватися про те, що проходить непоміченим повз, про істинні цінності, навчаючи правильно розставляти пріоритети в житті, ну і, звичайно ж, наскрізь "просочуватися" духом Різдва.

Знаки Зодіаку, життя яких в 2019 році кардинально зміниться

Секретна служба Санта Клауса
Кожна дитина коли-небудь задавала питання: як Санта-Клаус встигає всього за одну ніч рознести всім дітям нескінченну кількість подарунків. Саме про це їм і повідає комп'ютерний анімаційний фільм "Секретна служба Санта-Клауса", випущений на широкі екрани в 2011 році.
Можливо, ви здивуєтеся, яка кількість помічників є у сім'ї Санти - ціла армія ельфів, які допомагають йому в цій абсолютно нелегкій справі. І пересуваються вони вже не на санях, запряжених оленями, а на суперсучасному космічному кораблі.
Але їх,  вдосконалена система, на жаль теж дала збій: вони виявили, що один подарунок загубився  для однієї маленької дівчинки. А  всі розуміють, що навіть один недоставлений подарунок може підірвати дух усього свята. І ця маленька проблема дійсно змогла вирости до величезних розмірів, з абсолютно непередбачуваними наслідками.

У момент перегляду цього доброго і позитивного мультфільму, вам не вдасться занудьгувати, так як разом з героями, не встигнувши побувати на Північному Полюсі, ви відразу ж опинитеся над океаном, через мить опинитеся в Африці, а звідти і до Мексики рукою подати. Цей мультфільм, наскрізь просочений пригодами і гумором, він викличе максимум позитиву у всій вашій сім'ї і обов'язково налаштує вас на новорічний лад.

Вартові снів
Різні легендарні герої, такі як Зубна фея, Санта-Клаус, Пасхальний кролик і Пісочна людина, як раз і є вартовими снів, усіма силами оберігають і захищають дітей . Саме вони борються з єдиним антигероєм - злим духом, що виглядає на тлі інших, як герой, який втік з чорно-білого кіно, який виступає проти них, намагаючись вкрасти найважливішу річ в світі - дитячу мрію, подарувавши їм натомість моторошні кошмари, що призводять до винищення віри.
Сюжет мультфільму дуже інтригуючий, що складається з багатьох ліній, що сплітаються в один логічний клубок і становить неповторну, чарівну історію, яка чудово підійде для перегляду як дітям, так і дорослим.

Холодне серце
Це оригінальна інтерпретація твору Ганса Християна Андерсена "Снігова королева", яка представила глядачеві історію двох принцес Анни і Ельзи, абсолютно протилежних одна одній, причому одна з них має унікальний, але некерований дар - перетворювати все в лід. Щоб не заморозити все на своєму шляху, їй доводиться вести самітницьке життя, на відміну від своєї сестри Анни, життя якої б'є ключем.
Одного разу, ставши королевою царства Еренделл, Ельза не змогла утримати свій дар під контролем і сталося непоправне - саме те, чого вона завжди боялася: вона заморозила абсолютно все королівство, перетворивши його в вічну зиму.
Як і в класичному варіанті твору, Анна - найближчий друг Ельзи, відправляється в досить небезпечну для неї подорож в супроводі забавного оленя.

Льодовиковий період: гігантське Різдво
Тут глядачі зможуть побачити своїх улюблених героїв, які намагаються виправити чергове зіпсоване Різдво і помилки, які вони встигли зробити. А символ мультфільму - знаменита білка, вічно втрачає свій улюблений горіх, з моменту появи на екрані, утримує глядача з початку і до самого кінця в застиглій на обличчі усмішці, так як всі ситуації, що відбуваються з нею, виявляються нестримно комічними.
Вся картина, овіяна духом Різдва, супроводжується відповідною музикою, яскравими фарбами, казковим снігом.
Це воістину Новорічний і казково-добрий мультфільм, що налаштовує на святковий лад з перших секунд перегляду.