Осінь - пора, коли затишку хочеться найбільше, особливо в компанії хорошого фільму. У листопаді нас очікують кілька цікавих кіноновинок, які точно варто переглянути, адже їхнього виходу чекає увесь світ.

У статті ви також маєте можливість переглянути трейлери до прем'єр.

1. «Таємниці райських схилів»

Вихід: 7 листопада

Жанр: фентезі від режисерки Еліс Веддінгтон

Головні ролі: Емма Робертс, Джеремі Ірвін, Ейсі Гонсалес, Аквафіна, Мілла Йовович

Одного ранку Ума (Емма Робертс) прокидається у незнайомому їй місці. Умі невдовзі треба виходити заміж за одного юнака. Цей шлюб економічно вигідний її родині, та мало чим цікавить дівчину. Виявляється, батьки на два місяці відправили її до спеціального пансіонату. Тут, під суворим наглядом герцогині (Міла Йовович), Ума разом з такими ж як і вона дівчатами із заможних сімей мають стати жіночнішими та витонченішими.

Фентезійний фільм «Таємниці райських схилів» зняла 29-річна дебютантка Еліс Веддінгтон. Вона долучилась до написання сценарію та зайняла режисерське крісло.

2. «Ангели Чарлі»

Вихід: 14 листопада

Жанр: комедійний бойовик режисерки Елізабет Бенкс

Головні ролі: Крістен Стюарт, Наомі Скотт та Елла Балінська

Комедійний бойовик «Ангели Чарлі» – це новий внесок у франиші, яка розпочалася у 1970-ті з телесеріалу та продовжилася на початку 2000-х двома фільмами. Спершу анонсувалося, що новий проект буде перезапуском історії. Згодом з’ясувалося, що це не рімейк чи перезапуск, а скоріше продовження, яке включатиме в себе події оригінального серіалу та фільмів, знятих МакДжи. Проектом займається Елізабет Бенкс: вона є співпродюсером, співавтором сценарію та режисером, до того ж сама зіграла одну з провідних ролей у стрічці.

Стрічка розповідає про трьох молодих жінок, які працюють приватними детективами на таємничого і впливового Чарлі. Разом вони здатні впоратись із будь-яким завданням.

 3. «Аутсейдери»

Вихід: 14 листопада

Жанр: біографічний спортивний бойовик Джеймса Менголда

Головні ролі: Крістіан Бейл, Метт Деймон

Володарі премії «Оскар» Метт Деймон та Крістіан Бейл у реальній історії двох мрійників, які об’єднали зусилля та вразили світ. Фільм Джеймса Менґолда розповідає про стосунки американського автомобільного конструктора Керолла Шелбі та відважного британського гонщика Кена Майлза, які разом кинули виклик корпораціям і власним демонам, аби створити абсолютно новий спорткар, який зміг конкурувати з Ferrari на чемпіонаті світу, що відбувся у Франції в середині 1960-х.

 4. «Ідеальна брехня»

Вихід: 21 листопада

Жанр: драма володара премії «Оскар» Білла Кондона

Головні ролі: Гелен Міррен, Єн Маккеллен

Усю свою галантність та вроду Рой Кортні (Ієн МакКеллен) звик перетворювати на гроші. Він роками вправно розсипав компліменти та догоджав жінкам з однією єдиною метою – аби заволодіти їхніми грошима. Так мало статися і цього разу. Рой навіть не вірив своєму щастю, коли зустрів літню вдову Бетті МакЛіш (Гелен Міррен). Легка здобич, з якою він познайомився у мережі, вона мала стати черговим джерелом статків. Проте чоловік сам незчувся як закохався в Бетті. І замість холодно вираховувати спосіб переходу грошей із її кишень у свої, він почав опікуватися нею, роблячи її життя більш легким та радісним.

 5.«Аббатство Даунтон»

Вихід: 28 листопада

Жанр: драма режисера Майкла Енглера, за плечима якого робота над майже 50 телесеріалами

Головні ролі: Меттью Гуд, Меггі Сміт, Мішель Докер

Події розгортаються восени 1927 року. До абатства мають невдовзі завітати король Георг V разом із королевою Марією. Через суттєве зменшення витрат на утримання маєтку, приїзд таких високих гостей викликає хвилювання в усіх жителів Даунтона.

Драма «Абатство Даунтон» є продовженням однойменного британського телесеріалу, що виходив на екрани з 2010 по 2015 роки та включає 52 серії. Починаючи з квітня 2016 року йшла мова про повнометражний сиквел. Розроблений сценарій було розіслано усім акторам, які брали участь у серіалі. Більшість із них погодились повернутися до виконання своїх ролей.

Сценарій повнометражного фільму, як і всього серіалу, написав британський письменник і актор Джуліан Феллоуз. Режисерське крісло посів Майкл Енглер, за плечима якого робота над майже 50 телесеріалами.

 Приємного перегляду!

Читайте також:10 затишних фільмів для сімейного перегляду восени

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber