Олександр Мудрик народився у Рівному в родині, де батько працював інженером, а мама – художник. Все його життя проходило в поєднанні раціональності та творчості.

Проте Олександр все ж вирішив піти стопами свого батька. Вчився він у 23 школі. Під час навчання був старанним, спокійним учнем. Не був відмінником, хоча завжди добре навчався. Після школи Олександр вступив до Національного університету водного господарства та природокористування на факультет будівництва. Ще під час навчання Олександр Мудрик хотів відкривати для себе нові горизонти. Для того, щоб краще пізнати світ навколо та спробувати власні сили на літніх канікулах поїхав працювати до Сполучених Штатів, де побачив, як за океаном живуть та працюють люди.



pic

Серед спортивних захоплень Олександра – баскетбол та бокс. Він брав участь у різноманітних місцевих, регіональних, всеукраїнських та навіть міжнародних змаганнях.



pic

Нині, попри значну зайнятість, знаходить час і на спорт. Також полюбляє читати класичну літературу. В житті Олександр Мудрик користується принципом – варто ніколи не робити кроків, які йдуть в розріз з твоєю совістю. Чини по-справедливості і тоді ні про що не доведеться жалкувати.



pic

Ще під час навчання на 5 курсі Олександр Мудрик почав працював на державній роботі у Рівному, поєднуючи її з навчанням. Після цього – переїжджає до столиці, де працює майстром, а потім виконробом з будівництва. Напередодні подій Революції Гідності Олександру пропонують стати керівником серйозного проекту, у сфері будівництва. Проте, в силу політичної ситуації, компанія відмовляється від реалізації даного проекту, та повертається до Рівного. Тут він спочатку працює виконробом на будівництві, а потім починає працювати на фірмі «СААН», яка вирішує проблеми гідроекології, виконує під ключ роботи по втіленню нових розробок, технологій та обладнання для очистки стічних та проточних вод для підприємств. Нині Олександр Мудрик – заступник директора фірми

«СААН». Зараз він працює над тим, щоб перлина нашого краю – Шацькі озера стали найулюбленішим місцем відпочинку туристів не тільки України, а і країн Європи. Він вірить, що і у нас можна створити повноцінні комплекси відпочинку, які будуть не гіршими від закордонних.

У роботі принциповий, творчий та прогресивний. Переконаний, що людям треба вчитися не просто слухати інших, а і чути їх. Лише, в такому поєднанні, можна досягнути успіху.