Володимир Новацький – різнопланова людина, яка встигає займається власним саморозвитком, проводить час з люблячою родиною і допомагає іншим у розвитку їх знань та вмінь.

Крім того, знаходить пан Володимир час і на те, щоб займатися соціальною роботою. Так, разом з Клубом успішних людей щомісяця відвідує Тучинський інтернат. Там він займається з дітками розвиваючими іграми, які приносять їм величезне задоволення.



pic

pic

Володимир Новацький – керівник тренінгового центру «Лотос-інвест», який проводить особисті та корпоративні тренінги по всій Україні. Робота Лотос-інвест націлена на всесторонній розвиток трьох НЕВІДЄМНИХ КОМПОНЕНТІВ СУЧАСНОГО СВІТУ – ЦЕ ОСОБИСТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ЛЮДИНИ, - ЗРОСТАННЯ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ, - ФОРМУВАННЯ СВІДОМОГО СУСПІЛЬСТВА.



pic

pic

Така робота є нині надважливою, адже часто ми розуміємо важливість змін, але не знаємо з чого їх розпочати. Чимало рівненських успішних фірм вже співпрацюють Лотос інвест. ЦЕ і компанія АВТОЛЮКС, група компаній АВТОГРАД, команда кінотеатру «Мультиплекс», гуртівня дитячих іграшок «Розумна Іграшка», команда інтернет магазику ВИТРЕБЕНЬКИ, Укртехнофос, та інші.



pic

Зараз настав і ваш час стати режисером свого майбутнього. Використайте свій час змінити життя на краще разом з ЛОТОС інвест.