Літо не лише гаряча пора відпусток, а й ремонтів. За старою радянською звичкою рівняни у теплу пору року не лише оздоровлюються, а й удосконалюють свої помешкання. Погоня за модою, сучасними технологіями та комфортом, змушують людей змінювати інтер'єр у своїх оселях.

Послуги дизайнера нині популярні у Рівному. Столичне ноу-хау набирає все більших обертів у місті, переконують фахівці. Адже дизайнерські проекти квартир, сучасні стилі в інтер'єрі - це не єдині забаганки рівненських клієнтів.

Щітки та перзлики - колись основа радянського ремонту. Сьогодні ж їх замінили сучасні валики, губки та шпателі. Розмаїття кольорів фарб, шпаклівок та грунтівок - наступники колишнього вапна. Як переконують фахівці, сучасні засоби можна вибрати відповідно до свого смаку та товщини гаманця.

Стелю та підлогу найчастіше хочуть змінити влітку рівняни, розповідають будівельники. Звичайна побілка осучаснюється гіпсокартоновими конструкціями на стелі. Ламінад та лінолеум - замінив колишню дерев'яну підлогу. Фахівці переконують, жити минулим століттям нині немодно.

Сучасний ремонт однокімнатної квартири може коштувати майже у двадцять тисяч гривень, порахували спеціалісти. Ті, хто хоче зекономити принаймін на професійних робітниках, підлаштовують його під власну літню відпустку.