Африканське сафарі, китайський шопінг, тайландська природа. В таких екзотичних місцях відпочивають і рівняни. Майже 6 тисяч містян минулоріч відвідали різноманітні куточки світу. Цьогоріч кажуть туроператори все більше туристів надають перевагу Азіатським державам. Чим вони приваблюють рівнян черговий сюжет теми тижня відпочиваємо «по-рівненськи».

Азія вабить простотою, щирістю і незвіданою красою і природи і архітектури, розповідають ті, хто там побували. Жанна вже й не пригадує коли вперше поїхала відпочивала закордоном. Єгипет, Туречина а віднедавна і Тайланд для неї вже знайомі країни. Захоплена красою екзотичної країни молода мама розповідає, побачене важко описати словами.

Щоправда не лише Тайланд нове місце на мапі відпочинку рівнян, кажуть спеціалісти. Вже кілька років городяни традиційно мандрують і на острови в середземноморї, та заокеан. Єдине що постійно змінюється це кількість охочих до такого відпочинку. Їх число збільшується.

Країни то доступні, щоправда дорогі, бідкаються рівняни. Через це більшості доводиться лише мріяти про екзотику і відпочивати на вітчизняняних курортах.

Хто заробляє той відпочиває, констатують спеціалісти. І додають не всі з нинішніми зарплатами можуть поїхати в той такий Тайланд. Проте, ті, хто вже там побував запевняють, краще раз побачити ніж сто разів почути.