Товчуть воду у ступі рівненькі торговці та депутати Рівнеради. Перші все ще невдоволені тим, що їм боронять продавати крам простонеба, другі - вкотре наполягають прибрати стихійний бізнес з вулиць. Деякі депутати Рівнеради знову зустрілися з підприємцями і тими рівнянами, яким торгівля на Базарній та Пересопницькій також допекла.

Депутати Рівне ради вкотре намагаються порозумітися з торговцями з вулиць Базарна та Пересопницька. Спершу заборонили там продавати, а потім прийшли розмовляти з обуреними продавцями. Тетяна Федорова вже шість років торгує квітами на Пересопницькій. Каже, дозволи на це отримала ще 10 років тому.

Тим часом рівнянам, які мешкають навколо базару, заважають ятки на вулицях. Адже своїм крамом торговці закривають проїзд у двір, а наприкінці дня залишають по собі гори сміття.

Депутат Рівне ради Віталій Першогуба переконаний, проблему потрібно розділити. Адже квіткарі з пересопницької, на думку міського обранця, торгують законно. Тим часом ятки з Базарної треба прибрати.

Тим часом заступник міського голови Сергій Васильчук за те, аби прибрати з міських вулиць всю торгівлю. Місто має бути чистим, а люди працювати в належних умовах, тому вирішувати цю проблему потрібно комплексно.

Яким би не було остаточне рішення, на його реалізацію потрібно буде чимало часу, переконані чиновники. А головне, аби конфлікт не роздмухували штучно, місцеві політики.