Понад тридцять гуртожитків Рівного таки можу стати міською власнітю. Забрати їх запропонував членам рівненського виконкому Олег Хомич. Каже - це єдиний спосіб, як захистити права мешканців. Колеги погодилися створити спеціальну робочу групу, яка підготує пропозиції на наступне засідання.

Пенсія загрожує всім, однак чи буде вона гідною ніхто не гарантує. Нині до пенсійного фонду Рівного підприємства заборгували мільйони гривень. Про них памятають, а у суді перебуває близько двох сотень судових справ - звітують чиновники . Про борги комунальних підпориємств перед пенсійним фондом дехто сьогодні почув вперше. Однак погасити їх не погодились, вирішили шукати компромісу. Про проблеми говорили й інші керівники міських управлінь. Інфляція змусила знову говорити про дофінансування спортивних клубів.

Культура та спорт переконані члени виконкому відходить на друге місце, коли мова йде про людське життя. Головного лікаря швидкої медичної допомоги слухали особливо уважно. Переконані - медиків потрібно підтримати, і допомогти. Вже вкотре Євген Мальчевсикий просить обладнати бодай якесь приміщення для алкоголіків. Понад 90 відсотків з них не потребують медичної допомоги, а їх швидка звозить їх у міську лікарню. Члени міськвиконкому вкотре погодилися, що Рівному потрібен витверезник.