Усі люди за своєю природою індивідуальні. Вони по-різному реагують на ту або іншу ситуацію, неоднаково вирішують проблеми і індивідуально дивляться на різні сфери життя. Це ж торкається і області чуттєвої. Але чи можна простежити, як закохуються різні знаки Зодіаку?

Овен

Овен закохається тільки в людину з добрим смаком! Тобто в того, хто зможе зрозуміти, що овен ідеальний, бездоганний і взагалі найкращий в світі.

Тілець

Закоханий тілець негайно признається у своїх почуттях! Переконавшись що його люблять, телець відправиться на роботу. Йому не до дурниць, типу медового місяця! Йому ж тепер сім'ю забезпечувати потрібно!

Близнюки

Пристрасно закоханий сьогодні близнюк завтра може навіть не згадати, що він був закоханий... На жаль!

Рак

Щоб рак закохався, він повинен знати, що в його обраницю закоханий хтось ще! Рак хоче мати все найкраще! Йому не треба те, що не має попиту...

Лев

Закоханий лев готовий на все! У любові лев більше схожий на удава, чим на лева! Він заковтує свою кохану цілком, тому що хоче володіти нею неподільно. В тім, лев неревнивий. Він упевнений, що в порівнянні з ним усі інші люди не представляють а нінайменшого інтересу, тому і ревнувати-то, власне, не до кого...

Діва

Закохана діва постарається зробити зі свого обранця ідеальну людину! Вона удосконалюватиме в обранцеві все: інтелект, зачіску, стиль одягу, фігуру, манери, мову... Якщо результат апгрейда її не задовольнить, діва віддалиться, щоб удосконалити кого-небудь іншого.

Терези

Терези, завоювавши серце коханого, впадають в ступор, тому що не знають, що їм тепер з цим робити! А оскільки серце у терезів велике і ніжне, їх увесь час оточують люди, з якими вони не знають, що робити...

Скорпіон

Якщо закоханий скорпіон зрозуміє, що його почуття взаємні, він глибоко розчарується! Він розчарується і у своїй коханій, і своїх почуттях, і в любові взагалі...Скорпіон негайно охолоне і віддалиться на пошуки менш доступного об'єкту для своєї пристрасті.

Стрілець

Стрілець закохується тому, що разом набагато цікавіше займатися спортом і проводити літню відпустку! Він вважає, що хороший друг і хороший секс, це цілком сумісні поняття... Якщо в хорошому другові стрілець знайдеі хороший секс, то обов'язково закохається.

Козеріг

Щоб козеріг полюбив по-справжньому, потрібно щоб уся сім'я закохалася разом з ним! Якщо сім'я полюбить його обраницю, козеріг відразу приміряє стосунки на предмет "разом до гробової дошки".

Водолій

Водолій ніколи не закохається ні з того ні з сього! Не така він людина! Водолій повинен постежити за потенційною претенденткою на роль коханої...Придивитися... Принюхатися... Подумати... Постежити... Потім постежити під іншим кутом... Ретельно зваживши всі за і проти Водолій швидше за все вирішить не закохуватися, а подружитися.

Риби

Щоб риба закохалася, її спочатку доведеться упіймати. Хто упіймав, той і коханий! Риба мирно плескається в акваріумі до кінця віків... Ну, або до тих пір, поки її не виловить інший рибак.