Перевізники не лише готуються до наступного страйку, а й надають додаткові послуги. Зайшов у маршрутку - знайшов роботу. Вже місяць пасажири рівненських мікроавтобусів крім рекламних роликів На спеціальних телеекранах споглядають ще й інформацію, де можна працевлаштуватися. Ініціатори такого ноу-хау переконані -до кінця року вакансій у Рівному поменшає.

Для цього потрібно бути уважнішим кажуть роботодавці. Запевняють такий спосіб пошуку працівників новиq для Рівного. І вже приніс перші результати - півсотні робітників дізналися про вакансії саме у громадському транспорті.

У захваті від такої реклами і пасжири. Пояснюють екран привертає увагу, тому там можна побачити цікаву інформацію, а подекуди й справді знайти роботу.

Активність рівнян помітили і водії. Кажуть частенько доводиться пояснювати людям, де можна знайти додаткову інформацію про роботу.

В оголошеннях роботодавці пропонують різні вакансії від бухгалтера до електромеханіка. І хоча рідкокристалічні екрани у рівненських маршрутках встановлені лише місяць тому, але переконують органзатори результат не забариться. Ігор Шумик, Олександр Ковтунець "Новини "