Дізнайтеся, який подарунок краще подарувати коханій

Овен

Характер жінки-Овна вирізняється ексцентричністю й загадковістю. Тому й подарунки їй варто вибирати незвичайні. Отож вам залишається керуватися власним смаком і, звичайно, уявленням про те, що може збуджувати цікавість. Адже жінки обожнюють усе таємниче. Тому навіть якщо ви даруєте простий ланцюжок або флакон парфумів, постарайтесь оточити процес дарування ореолом таємниці. Наприклад, можна упакувати в кілька коробочок гаманець: спочатку в більшу коробку, потім - у меншу, й так до самого подарунка. Не забудьте прикрасити бантиками й ретельно перев’язати стрічечкою все це «неподобство».

Телець

Вибираючи подарунок представниці цього знаку, пам’ятайте про її безмежну жіночність. Вона любить свіжі квіти, ошатне вбрання і прикраси. Якщо хочете зробити приємність такій жінці, запросіть її до ресторану. Чим вишуканішим буде ресторан, тим «більшу» дрібничку ви можете захопити із собою. Наприклад, це може бути символ вашого свята, який ваша обраниця поставить на сервант на згадку про цей чудовий вечір. Але пам’ятайте, що жінки-Тельці не люблять скупих чоловіків. Тому варто подумати про якість подарунків.

Близнюки

Жінки-Близнюки мають різнобічні інтереси, тож помилитись у виборі подарунка практично неможливо. Тому подаруйте їй те, чим вона цікавиться зараз або про що думала минулого місяця. Чудовим вибором завжди буде книга. Причому не обов’язково кулінарна, швидше навпаки — це має бути що-небудь інтелектуальне, але не дуже хитромудре, наприклад, класика або останній претендент на якусь літературну премію. Все, що має відношення до мистецтва, може скорити серце жінки-Близнюка. Але не варто дарувати квиток на виставу — вона може просто не взяти вас із собою, вирішивши, що ви жадібні й не можете подарувати щось дороге.

Рак

Вибираючи презент для представниці цього знаку, пам’ятайте: жінка-Рак може бути дуже примхливою й вимогливою. Але разом із тим вона — чудовий друг, тому гарним подарунком для неї буде те, що змусить згадувати про ваші зустрічі знову й знову. Красиво оформіть у фотоательє вашу спільну фотографію й купіть для неї оригінальну рамку. Або зробіть її у вигляді календаря. Найбільш практичним буде подарунок, одягаючи який, вона буде отримувати тілесні задоволення. Це не обов’язково повинна бути нижня білизна, краще гарний пеньюар або тапочки у вигляді іграшкових звірів.

Лев

До жінок-Левиць просто не знаєш, з якого боку підступитися! Вони обожнюють усе розкішне, гарне й, хоч як це дивно, не обов’язково дороге, наприклад итальянские сумки. Зовнішній вигляд подарунка значить для них більше, ніж його вміст. Наприклад, така жінка зрадіє величезній коробці цукерок, орхідеї. Якщо, звичайно, це не останній, надзвичайно дорогий екземпляр квітки. Так само вам необхідно пам’ятати про практичність. Виберіть щось для дому: картину або останній винахід від «Tefal». Ці жінки ревниві, тому їм потрібно дарувати тільки те, що не подаруєте нікому іншому на її очах. Або не могли дарувати попереднім жінкам. Це важко, але можливо.

Діва

Діви не схильні піддаватись емоціям. Тому дарувати те, що розраховане на почуттєву сферу, й очікувати бурхливої радості у відповідь не варто. Але якщо це буде подарунок, який ви зможете використати спільно, це додасть темпераментності. Це може бути, наприклад, альбом із репродукціями картин, який ви будете розглядати довгими осінніми вечорами при світлі каміна. Немає каміна? Тоді зупиніть свій вибір на відеокасеті з хорошим фільмом, який можна дивитися, затишно загорнувшись у плед узимку. Але пам’ятайте: ці жінки педантичні й трохи дріб’язкові. Приділіть якості подарунка не менше уваги, ніж його ціні.

Джерело www.buket.ck.ua