Програму дивіться вже сьогодні, 21 листопада, о 21-30 на телеканалі "Рівне 1" (або у повторі: у суботу об 11-00; в неділю - о 16-20).

Арсен Мірзоян народився навесні 78 року – 20 травня у славному українському місті Запоріжжя. Ще за часів навчання у школі проявляв свій бешкетниць кий характер, який згодом дав про себе знати і в дорослому житті.



pic

pic

pic

У 95-му році Арсен вступив до Запорізької інженерної держакадемії. Обрав професію не з легких - вивчився на інженера кольорової металургії .



pic

pic

В той же час вже почав займатися музикою. Після закінчення ВУЗу спершу влаштувався на роботу на «Мотор Січ». Пізніше – разом з одногрупниками-КВНщиками – перейшов на «Запоріжсталь», де пропрацював майстром дільниці 12 років.



pic

pic

У 2000 році повністю втратив слух на ліве вухо. За чотири роки – ще й на праве. Але стараннями лікарів та протезуванню слух відновили.

Але ці негаразди зі здоров’ям лише зміцнили його характер – і не стали на заваді для подальшої творчої кар’єри.

Сьогодні він відомий в Україні співак, музикант та автор пісень.



pic

pic

pic

Професійної музичної освіти Арсен Мірзоян не має. Починав він зі звичайного дворового гурту. Пізніше «займався музикою» у гурті «Тотем», який поступово перетворився на «Бабурка». З Бабуркою Арсен брав участь у фестивалях «Перлина Сезону» та «Червона рута».

У 2008 році відгукнувся на запрошення Сашка Положинського та виступив разом з «Тартаком» на Таврійських іграх.



pic

pic

По-справжньому відомим Арсен Мірзоян все-таки став після виходу в ефір телевізійного співочого шоу «Голос країни» у 2011. У складі команди зіркового тренера Стаса П’єхи потрапив до фіналу, в якому посів четверте місце. І вже там – на шоу – виконав свою авторську пісню «Ніч», яка одразу стала хітом.

У тому ж 2011 Мірзоян презентував свій дебютний альбом «Гудзики». А вже до другого альбому «Незручні ліжка» увійшло 11 пісень.

Окрім музики Арсен Мірзоян любить куховарити, займається спортом. Надає перевагу їзді на велосипеді, волейболу.

У Арсена – двоє синів.



pic

pic

pic

На початку 2014 офіційно заявив, що йде від дружини до Тоні Матвієнко, з якою він разом брав участь в «Голосі країни».



pic

Але на Тоні, за офіційною заявою, одружуватись не збирається.