Його випустили під амністію. Вбивство сталося взимку у селі Ставки, Рівненського району. 29-річний чоловік задушив на 30 років старшу односельчанку.

Селяни вимагали аби підозрюваного взяли під варту. Але правоохоронці мотивували, що не можуть бо справу затягує прокурор.

Тоді Олександр Музичко пішов у кабінет до прокурора і влаштував там справжні розбірки із словесними образами та шарпаниною.

Після цього у прокуратурі відкрили кримінальне провадження проти начальника рівненського райвідділу міліції Ігора Денисюка. Мовляв, у даній ситуації він жодних дій не прийняв. Працівники міліції лише спостерігали. Дісталося і тодішньому начальнику обласної міліції Дмитру Лазарєву. Чоловік відразу позбувся посади.

Від того дня пройшло вже більше півроку. Прокурор Андрій Таргоній працює на своїй посаді. Ігор Денисюк також не звільнений. Нині перебуває у зоні АТО. Дмитра Лазарєва нещодавно люстрували. Олександр Музичко мертвий. А вбивця односельчанки, через якого нібито стався інцидент, на волі. Він отримав за вбивство з необережності чотири роки за гратами, але суд застосував до нього закон про амністію, отож у в’язницю чоловік не потрапив.