Спостерігачі Рівненського КВУ виявили дільницю, де всі виборчі бюлетені за кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі No155 можуть визнати недійсними. Це ДВК 560300 у Зарічному.

Члени цієї комісії не проставили на бюлетенях напроти кандидата Ніни Стасюк штампу «Вибув». Нагадаємо, що Центральна виборча комісія відповідно до Постанови від 14 жовтня 2014 року No 1777 скасувала реєстрацію кандидата в народні депутати України Стасюк Ніни Іванівни, яка балотувалася у ВО 155. Таке рішення ЦВК прийняла у зв'язку із зверненням із заявою кандидата.

Відповідно всі ДВК цього округу повинні були отримати інформацію про цей факт та проставити в бюлетенях напроти прізвища кандидата штампу «Вибув». За словами членів цієї комісії, вони не знали про це.

Тепер же згідно із законодавством всі виборчі бюлетені за кандидатів у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі з цієї дільниці мають бути визнані недійсними.

За непідтвердженою поки інформацією, аналогічна ситуація може скластися і на деяких інших ДВК у цьому окрузі. Яка точна кількість таких комісій, поки невідомо.