((http://rivne1.tv/news/38214)(Гість програми "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ" - Олександр Нестерук [+ФОТО з особистого архіву]))

Він – майже корінний рівнянин. Народився 45 років тому у селі Омеляна біля Рівного. Навчався у місцевій школі до восьмого класу. Але згодом батьки отримали житло у Рівному, тож сім’я переїхала до обласного центру. Тому випускний він святкував вже з однокласниками у ЗОШ №23. Після цього вступив до радіотехнічного училища №9 при радіозаводі. До речі, закінчив його достроково і з червоним дипломом.

У 1987 році пішов служити до Збройних сил Радянського Союзу. Служив у Бродах на Львівщині.

Після служби повернувся до Рівного та влаштувався на роботу на радіозавод, де працював токарем четвертого розряду до 91 року. Після розпаду Радянського Союзу почав працювати у кооперативі «Бадьорість» інструктором з важкої атлетики, а згодом – начальником автостоянки «Октанту». А ще за кілька років перейшов на роботу адміністратором ТОВ «Ринок». Щоправда, з початку цього року там вже не працює.

Примітно, що протягом всього трудового шляху навчатися не припиняв. У 2010 році він отримав вищу освіту у Київському національному університеті внутрішніх справа. Отримав юридичну спеціальність . А за рік отримав диплом ще й Європейському університету за спеціальністю «Економіка підприємств».

Олександр Нестерук, як і більшість депутатів нової генерації, прийшов у політику у 2005 році. Вже у наступному році став депутатом міської ради. Його добре знають у місті та за кого межами. Знають не за словами, а за реальними справами.

Ефективність роботи Олександра Петровича відзначили і мешканці Рівного — вже у 2010 році його обрали депутатом за мажоритарним округом. Тут депутат самотужки організовує опорядження території встановлення лавочок, дитячих та спортивних майданчиків. Налагодив співпрацю і з військовою частиною, допоміг з ремонтом. За це військові відзначили Олександра Нестерука "Орденом мужності". Також став одним з організатором етапу Кубку України серед стронгменів «Рівне стронгмен CUP».

Олександр Нестерук регулярно обмінюється досвідом з депутатами з інших міст та країн. Постійно відвідує Раду Європи у Страсбурзі, переймав кращі методи роботи євродепутатів.

Олександр – одружений. Виховує двох синів. Дуже любить літню рибалку та відпочивати у лазні. Займається постійно боксом та важкою атлетикою. Життєве кредо – Завжди йти до кінця і не зупинятися ні перед чим.

P.S.

Нагадаємо, на телеканалі "Рівне 1" стартувала нова програма - "Тет-а-тет з Юліаною ТЕТ".

У програмі відомі рівняни розповідатимуть про особисте життя та кар'єру, виховання дітей та сімейні цінності, про свої захоплення та відпочинок з друзями та багато іншого. Щоб зберегти інтригу, ми щотижня у рубриці Тет-а-тет публікуватимемо дитячі фото кожного гостя. А ви маєте можливість їх впізнати та відгадати у коментарях!