Весілля наближається, часу залишається все менше та менше, а справ більше. Саме час серйозно замислитися про оформлення запрошення на весілля . Сьогодні майстри ручної роботи , весільні агентства та дизайнери пропонують просто величезну кількість різного роду запрошень , і Ви легко можете в цьому всьому розгубитися . Безсумнівно , запрошення є свого роду візитною карткою весільного дійства. З подарованої Вами невеликої листівки , згортка або конверта і почнеться підготовка молодят до найважливішої в їх житті події.

На весілля зовсім не прийнято кликати своїх гостей за допомогою Інтернету або по телефону. Запрошення повинно бути написано на акуратній листівці і відправлено поштою або ж передано адресату особисто в руки. У такого правила є цілком логічне пояснення. Людина , отримавши листівку , буде на 100 % упевнена , що на нього розраховують і чекають на весільному торжестві. Із запрошенням гості не переплутають час і місце проведення весілля. Займатися розсилкою такого роду повідомлень необхідно приблизно за місяць-півтора до дня одруження , щоб гості встигли повністю підготуватися.



pic

Класичні весільні запрошення виготовляються з досить щільного паперу бежевого або білого кольору з надрукованим стандартним текстом. Майбутнім же молодятам потрібно тільки від руки дописати імена своїх гостей , місце і час проведення церемонії і банкету. Такі паперові аксесуари легко можна замовити в будь-якій друкарні або купити в спеціалізованих магазинах .



pic

Деякі пари створюють ці прекрасні екземпляри виключно своїми руками. Варто відзначити , що незвичайні запрошення ручної роботи прикрашаються об'ємними квітами , мереживом і стразами і можуть надсилатися лише близьким друзям або родичам .



pic

Якщо Ви кличете на весілля своїх партнерів по бізнесу , то їм слід надсилати запрошення листівки , оформлені в більш помірному і строгому стилі . Запрошення, що призначаються для іноземних гостей , упаковують в 2 конверти: в білий і в стандартний з поштовою адресою одержувача .

pic