Жодне весілля не обходиться без красиво оформленого кортежу. До складу входить декілька автомобілів. Обов’язково першим має бути авто нареченої, за яким слідує автомобіль нареченого, а далі усі гості. У народі ще кажуть - «весільний потяг».

У день весілля все повинно бути ідеальним і машини також. Вони повинні бути чистими та оформленими в одному стилі. Для прикрас машин існує безліч різноманітних елементів декору: різнокольорові гірлянди, композиції з живих квітів, м’які іграшки або навіть ляльки, повітряні кульки, кольорові стрічки, фігурки молодят, метелики та персональні номерні знаки.



pic

Використання того чи іншого елементу залежить від стилю весілля. Водій заздалегідь повинен знати маршрут поїздки, для того аби уникнути заторів та швидше дістатися місця призначення.

Що стосується автомобілів, то вони можуть на ваш смак: від лімузина до ретро автомобілів, головне щоб авто були однакової марки та кольору. Ексклюзивні автомобілі варто замовляти за 1,5-3 місяці.



pic

Зазвичай кортеж повинен організувати наречений, хоча у наш час молода пара може обирати усе разом. З молодятами також мають їхати свідки. Після церемоній на усіх чекає святкова прогулянка та фотосесія. Не забудьте взяти з собою відео оператора та фотографа, для них ви маєте підготувати місце завчасно. Якщо молодята вінчалися, то варто у автомобіль взяти декілька бутербродів або шоколадку і з’їсти їх по дорозі, адже шампанське на голодний шлунок впливає не дуже добре.



pic

Якщо ви ретельно продумаєте свій весільний маршрут, тоді ви зробите вашу весільну поїздку приємною та незабутньою.