Кожна жінка хоче бути для свого чоловіка все життя найкращо. Та іноді, самі про те не відаючи, дружини з прекрасної принцеси перетворюються в злу мачуху і своєю поведінкою руйнують любов і добрі стосунки в родині. Яка поведінка найбільше дратує чоловіків у власних дружин?

Царівна Несміяна

Жінки, які часто плачуть, рано чи пізно починають дратувати. На початку сімейного життя чоловік намагається втішити, заспокоїти, притиснути до грудей і відразу ж вирішити всі проблеми, тільки щоб у коханої слізки висохли. Але з часом надуті губи, сльози-вимоги, сльози-капризи з причиною і без дратують чоловіка з кожним днем ??все більше і більше.
Ще більше чоловіки не люблять, коли істерики влаштовують при людях або постійно вимагають до себе уваги, дзвінки в робочий час з вимогою «Змилуйся наді мною, я зламала ніготь» або «Терміново приїжджай і утіш, я посварилася з подругою» нічого окрім невдоволення і негативних емоцій не викликають.

Також читайте: Чому дітей потрібно обіймати частіше? Висновки вчених.


Отелло в жіночому образі.

Вічні підозри, дзвінки-перевірки протягом дня, істерики при поглядах на інших жінок, втручання в особистий простір (перевірка дзвінків і смс в телефонах, контактів в соцмережах, дослідження кишень і шафок з особистими речами) - такі спроби застукати чоловіка на зраді часом доходять до фанатизму, стають болючою параноєю, якій під силу знищити і звести нанівець найкращі стосунки.

Також читайте: Як визначити розмір ноги дитини по довжині стопи?  (таблиця)

Зла відьма
Жінки такого типажу вічно чимось незадоволені, надмірно емоційні, вічно бурчать і критикують, дратуються через дрібниці: не так нарізав хліб, не те купив в магазині, невчасно викинув сміття, неправильно вчинив, не те сказав ... Ще гірше , якщо дружина може дозволити собі підвищувати голос. При цьому ви можете бути ідеальною господинею, хорошою мамою. Але емоційно такі відносини вічних претензій і нервових зривів вимотують подружжя і змушують шукати розради на стороні. Слабкий емоційно чоловік перетворюється в ганчірку і підкаблучника, а сильний не стане миритися і піде з сім'ї.