Секс - важлива складова щасливого сімейного життя. У багатьох буває так, що бурхливе інтимне життя з часом стає рідкістю або зовсім зводиться нанівець. Які помилки приводять до рідкого сексу?

За статистикою близько 10% сімейних пар живуть зовсім без сексу. Причини у кожної сім'ї свої. Але є 3 типові помилки у відносинах, які роблять всі.

Нерозуміння чоловічої та жіночої фізіології
У чоловіків бажання зайнятися сексом виникає спонтанно. Вони подумали про секс і вже готові до  постільних утіх. Що стосується жінок, їх лібідо залежить від багатьох факторів: ніжності і турботи партнера, глибокого зв'язку зі своїм чоловіком. Сексологи кажуть, що чоловіки під час стресу відчувають підвищену сексуальної тяги – так вони знімають напругу. Жіноче лібідо від стресу згасає. І ось тут відбувається нерозуміння. Чоловік хоче сексу, говорить про нього, а дружина не хоче, не готова, а іноді і ображається на пропозиції. Регулярне повторення таких ситуацій веде до того, що секс в спальні стає рідкісним «гостем».

Небажання розвиватися
Коли закохані тільки починають зустрічатися, секс приносить масу задоволення. Вони готові вивчати кожен сантиметр партнера. Подружжя часто вважає, що вже знає один одного і знає як зробити приємність. Але ми змінюємося, тому те, що приносило задоволення вчора, може не приносити його сьогодні. Секс стає рутинним набором рухів тіла, чоловік і жінка втрачають інтерес один до одного.

Дотики один до одного тільки під час сексу
Якщо ви торкаєтеся один до одного, обнімаєтеся або цілуєтеся тільки під час сексу, швидше за все ваш інтим стане рідкісним. Дотики протягом дня важливі, як і для чоловіка, так і для жінки. Чоловіків вони збуджують, а жінки відчувають таким чином близькість зі своїм партнером.

Що ж робити?
Налагодити інтимне життя допоможе вивчення фізіології вашого партнера. Також ви навчитеся чути бажання вашого чоловіка, приділяти увагу йому і собі