Цієї суботи в ефірі Першого місцевого — прем’єра наступного, п’ятого фільму Руслани Броновицької з циклу «Сім чудес Рівненщини» в рамках однойменного спільного проекту Видавничого дому «ОГО» та телерадіокомпанії "Рівне 1".

Новий фільм присвячений “Волинським Афінам”. Саме так із XVII ст. називають стародавній Острог, який упродовж віків був освітнім та культурним центром українських земель. Тут у 1576 році постала Острозька слов’яно-греко-латинська академія — перша вища школа в Україні.

Нагадаємо, що фільми з циклу «Сім чудес Рівне нщини» виходять на каналі «Рівне 1» щомісяця, починаючи із грудня минулого року. Глядачі вже побачили фільми, присвячені вузькоколійній залізниці «Антонівка-Зарічне», Корецькому Свято-Троїцькому жіночому монастирю, Дубенському замку та Свято-Троїцькому чоловічому монастирю (с.Межиріч Острозького району).

П’ятий фільм із циклу «Сім чудес Рівне нщини» можна переглянути у суботу, 31 травня, о 19.30 та в неділю, 1 червня, о 17.30 на каналі «Рівне 1». Текстову версію фільму та фотогалерею буде розміщено на Рівне нському інформаційному порталі www.ogo.ua, а відео - на нашому сайті