Понад півсотні оригінальних освідчень у коханні отримав телеканал “Рівне 1” у рамках конкурсу “Не мовчи! Скажи Люблю!”, що тривав на сайті Першого місцевого з 1 до 13 лютого.

Організатори не ставили жодних обмежень щодо формату освідчення. І тому слова любові прозвучали у різний спосіб. Закохані римували й писали прозою, використовували літературну мову та мову, якою звикли писати листи чи спілкуватись в „асьці”… З-поміж тих, хто залишив на сайті Першого місцевого свої освідчення, були не лише рівняни – написав навіть українець, який зараз мешкає у канадському місті Торонто.

Першим переможцем акції став заслужений артист України Олексій Заворотній – його поетичне освідчення в коханні глядачі “Рівне 1” мали змогу почути в прямому ефірі “Новин Рівного” напередодні Свята всіх закоханих – 13 лютого. А безпосередньо в суботу, у День святого Валентина, співорганізатори конкурсу нагородили пана Олексія романтичною вечерею в ресторані. Разом із рівненським комп’ютерним магазином “КТС”, який відкрився саме цього дня, було відзначено ще двох переможців акції – Любов Романюк та Сергія Жданюка. Останній, до речі, виявився найактивнішим дописувачем, розмістивши на сторінці до десятка повідомлень. Усі учасники, які прийшли на відкриття магазину, отримали відповідне свідоцтво та дисконтні картки.

Під час проведення акції організатори отримали багато схвальних відгуків. Рівняни дякували за ще одну можливість сказати коханій половинці “Люблю” у такий незвичний спосіб. Одна з учасниць зізналась, що освідчилась коханому хлопцеві вперше саме на сайті “Рівне 1”. Від себе організатори побажали закоханим рівнянам зберегти свої почуття і пообіцяли найближчим часом порадувати відвідувачів сайту новими цікавими конкурсами. Переглянути усі освідчення можна на відповідній сторінці сайту.

До уваги учасників конкурсу! Свідоцтва, які засвідчують вашу участь у конкурсі “Не мовчи! Скажи Люблю”, чекають на вас. Телефон для довідок (0362) 43–02–43 (контактна особа – Тарас).