Талант є у кожного. Важливо його розкрити. Ірині Жогло у цьому допоміг відомий рівненський фотохудожник. І ось уже два роки дівчина опановує мистецтво фотографії. Як їй це вдається — бачила Анна Яцук.

Ірина Жогло фотографією займається менше двох років. Зацікавив її цією справою відомий рівненський фотохудожник Олександр Майструк. Його дівчина вважає своїм наставником. Каже, завдяки таким людям їй вдалося вперше у цьому році стати учасницею різдвяних мистецьких конкурсів.

Молода фотохудожниця захоплюється макрозйомкою та натюрмортами. Останні вона створює сама. Адже полюбляє експериментувати з непомітними, здавалось би, у домі речами. Нещодавно Ірина почала вчитися фотографувати людей і створювати портрети. Своїми героями обирає близьких та друзів. Останні позувати охоче погоджуються. Адже таким чином допомагають молодій фотохудожниці удосконалити своє хобі.

За час роботи из фотоапаратом Ірина Жогло ще не зробила жодної персональної виставки. Каже, організує її тоді, коли відчує себе справжнім професіоналом.