Шалена швидкість та неймовірні емоції. На Рівненщині працює прокат квадроциклів "Бурштинові копальні". Раніше тут видобували "сонячний камінь", нині охочі можуть поїздити на 4-колісних по клондайку.

Назар Шепелюк разом з сім'єю приїхали з Вараша до Клесова. Екскурсія бурштиновим краєм подарунок для його батька. Хлопчина надзвичайно задоволений такою поїздкою.

"Бурштинові копальні" - це не просто прокат квадроциклів. Проєкт передбачає екскурсії місцями, де видобували "сонячний камінь", тут зараз працюють легальні компанії з видобутку бурштину.

Головним козирем "Бурштинових копалень" є надзвичайної краси локації. Тут їх чимало. Найбільший кар'єр нерудних копалин в Європі, водоспади, затоплені кар'єри, глибина яких досягає десятків метрів та висушене болото, де нелегально добували бурштин. На цій локації люди можуть самі назбирати "сонячного каміння", адже воно лежить на поверхні землі. Інструктори жартують, цю акцію називають "Знайди свій скарб та відбий екскурсію".

Технічна база "бурштинових копалень" чимала. В один маршрут вони відправляли 18 квадроциклів. Та нині роблять менші групи.

Працює у Клесові й готель, адже до "бурштинових копалень" приїжджають люди з усієї України. Знаходиться офіс екскурсій квадроциклами у Клесові на вулиці Чайковського, 32 А. Вартує екскурсія від 1300 гривень. Зареєструватися на поїздку можна у соцмережах "Бурштинових копалень".