Скарги, образи і навіть погрози судом звучали у четвер на зборах трудового колективу Рівненського диспансеру радіаційного захисту населення. Три роки медзаклад був без головного лікаря. Ще у 2005-му проти Володимира Баюна порушили кримінальну справу за фактом розкрадання державних коштів. Втім, торік справу закрили, а Баюна поновили на посаді. Відтоді у головного лікаря почалися конфлікти із підлеглими. Свідком одного була й Марина Попова.

Хто — оплесками, а хто — обуреними вигуками. Так зустрічав колектив головного лікаря диспансеру Володимира Баюна. Частина медиків звинуватила його у непрофесійності та тиранії. Лікарі констатують: нервова напруга у колективі досягла апогею.

За годину обговорення збори перетворилися на взаємне поливання брудом. Звинувачували головного лікаря навіть у сексуальних домаганнях. Однак про це заявити ніхто з нібито постраждалих не наважився.

Один з небагатьох представників влади, хто прийшов на зустріч з колективом, був голова фракції УНП в облраді Василь Червоній. Він порадив головному лікарю подати свою кандидатуру на затвердження сесії. Однак додав: сам Володимира Баюна не підтримає.

Кілька годин суперечок, та конкретного рішення медики так і не прийняли. Найвірогідніше, зберуть засідання профкому. Там і з'ясують, чи оголошувати недовіру Володимиру Баюну. Але остаточне слово скажуть депутати обласної ради.