У селі Антонівка Березнівського району 42-річний чоловік поплатився життям за бажання випити. Андрій просив у своєї співмешканки гроші на пляшку горілки, коли ж вона відмовила, розгорівся скандал.

На захист жінки став її 34-річний син, пасинок Андрія. Він схопив кухонного ножа і вдарив вітчима. Після цього взяв уже інший ніж і добив чоловіка. Переховуватись Володимир не став. Він чекав на приїзд міліціонерів, які його і затримали.

Слідчі встановили: сварки в цій родині були непоодиноким явищем. Після однієї з них нині затриманий Володимир ледь лишився живим, - розповідають сусіди.

"Загиблий Андрій був справжнім господарем: працьовитим і відповідальним. До того часу, поки не почав пити", - розповідає Олексій, брат затриманого Володимира.

Причиною цього вбивства правоохоронці називають алкоголізм, який на Поліссі став уже звичним явищем. Любов до оковитої Андрія відправила в землю, а Володимира – за ґрати. Проти нього порушили кримінальну справу за 115 статтею Кримінального кодексу України – це навмисне вбивство.

До речі, Володимир уже мав проблеми із законом. Після розлучення із дружиною його притягали до відповідальності за злісне ухилення від сплати аліментів на утримання дітей. Та цього разу проблем в нього значно серйозніші. За вбивство вітчима йому загрожує 15 років позбавлення волі.