"Долина Богів" полеглого Героя. У Рівному випустили книгу загиблого українського військового Владислава Кондратюка. Чоловік ще з малечку захоплювався філософськими питаннями. У 20 років пішов на військову службу, підписав контракт та став на захист України. Більше про митця та захисника - далі у сюжеті.

Ці слова з книги належать загиблому військовому Владиславу Кондратюку. У Рівному презентували його збірку "Долина Богів". За життя чоловік так і не встиг її випустити.

Владислав Кондратюк народився у Рівному. Тут навчався у 13 ліцеї. Учителі ще в шкільні часи помітили, що юнак був ментально старший за своїх однокласників.

Після школи Владислав пішов учитись на дизайнера. Саме у студентські часи з'явились його перші твори, котрі увійшли в збірку.

Назар Іллюк - товариш Владислава. Познайомились у церкві. Чоловік розповідає, його друг був завжди у пошуку нових знань та відповідей на важливі для нього питання.

У 20 років Владислав Кондратюк пішов на строкову службу. Потому одразу підписав контракт зі Збройними силами України.

18 березня 2022 року Владислав Кондратюк загинув внаслідок ракетного обстрілу. Йому було лише 22.

У Владислава є написаний роман та ще твори, які не увійшли в збірку. У майбутньому матір планує випустити їх також. До слова, книга "Долина Богів" вийшла тиражем у 500 примірників. 50% з проданих збірок піде на комплектуючі для дронів-камікадзе

Читайте також: Полеглого воїна з Клеванської громади нагородили нагрудним знаком "Комбатантський Хрест"