Спочатку догана, а потім і звільнення. Вчительку, яка кричала на учня у 18-му ліцеї Рівного, – звільнили. Сталося це після того, як в мережі з'явилося відео, відзняте до інциденту, де та ж вчителька б'є учня. Враховуючи виявлені недоліки, уже оголошено догани директору закладу та заступнику директора з навчально-виховної роботи, відповідальної за організацію харчування у закладі.

Причиною є опубліковані відео. Ми коли, коли я давав коментар було відео, на якому вона словесно ображає, непедагогічно висловлюється. Але потім було 3-тє відео. На якому вона вчиняла, ну по суті, фізичне насильство. Тобто, била дитину. В спілкуванні із директором, з заступником, управління освіти зробило висновок, що це вже не вперше. І десь, на справді, вчителька собі це дозволяє, - каже Андрій Мазур, начальник управління освіти Рівного.

До теми:  Після скандальних відео звільнили вчительку ліцею №18 у Рівному

Нагадаємо, інцидент стався 21 лютого у 18 ліцеї Рівного. Почалося з того, що учні знайшли у їжі їдальні нитку та опублікували відповідне відео у соцмережі. Це побачили педагоги та вирішили провести виховну бесіду - із криками та відвертими образами. Та за іронією долі, це зафільмували школярі й знову ж таки опублікували у соцмережі.