У Рівному вчителька обзивала школярів. Інцидент стався у 18 ліцеї. Почалося з того, що учні знайшли у їжі їдальні нитку та опублікували відповідне відео у соцмережі. Це побачили педагоги та вирішили провести виховну бесіду - із криками та відвертими образами. Та за іронією долі, це зафільмували школярі й знову ж таки опублікували у соцмережі. Продовження цієї історії далі.

Ось таке відео, де школярі дістають зі шкільної піци нитку було опубліковано у соцмережах. А ще за 40 хвилин - друге відео. Реакція вчительки та за сумісництвом і класного керівника учнів 10 класу.

Сталося усе у рівненському ліцеї №18. Його директора вже встигла поспілкуватися із героями нашумівших відео.

Та не лише працівники ліцею побачили це відео. Оперативно зреагувало й управління освіти, які з комісією приїхали до навчального закладу, аби провести службове розслідування.

Натомість зі слів директорки у піці була не ковбаса, а м'ясо. Підприємиця, яка займається приготуванням їжі для школярів шокована інцидентом.

Чи була це ковбаса і, чи взагалі була у піці нитка - це перевірятимуть усі відповідні органи, каже очільник управління освіти Рівного.

А от щодо жінки, яка потрапила у відео, то за словами директорки ліцею - це вчителька польської мови та класна керівниця авторів першого відео із ниткою. А ще тітка одного із цих школярів.

За словами Андрія Мазура вчительці вже оголосили про догану. Однак управління освіти продовжує вивчати цю ситуацію і далі.

Читайте також: Правоохоронці задокументували нелегальний продаж пального на Рівненщині