Хокей задля підтримки ЗСУ. У Рівному провели благодійний хокейний турнір, аби зібрати кошти на дрон для військових. Шість команд з Рівненщини та інших областей зійшлись на хокейному майданчику, аби визначити найкращих. Хто переміг, далі у сюжеті.

Так команди хокеїстів вітають один одного перед фіналом благодійного турніру на підтримку ЗСУ. Рівненський аматорський клуб "Легіон" у вирішальному матчі зійшовся з командою "Славута".

Зі стартового свистка на льодяному майданчику розпочалась справжня боротьба. Хокей називають жорстоким спортом, тому і в цьому матчі не обійшлось без суперечки, яка ледь не переросла у бійку.

Денис Степаненко арбітр з Києва. Раніше сам грав у юнацькій лізі. На льодяному майданчику у Рівному прийшов на тренування "Легіону". Тоді його і запросили бути рефері на турнірі.

Рівняни в першій половині матчу набрали відрив від хокеїстів зі Славути. Попри запеклу боротьбу, "Легіон" зумів обійти суперника з рахунком 8:4.

Сергій Крижильський хокеїст клубу "Легіон". Чоловік нещодавно почав займатися цим спортом. Каже, такі турніри дарують неймовірні емоції.

Для рівнян перемога у фіналі - це відплата за поразку у першій грі проти гостей з Хмельниччини. Тоді хокейний клуб "Славута" обіграв "Легіон" з рахунком 4:1.

Андрій Сухоруков вже 15 років займається хокеєм. Проте заробітку це не приносить. Тому працює землеупорядником. Клуб "Славута" в якому він грає складається з любителів. Каже, їздять на турніри задля хороших емоцій.

У Рівному нещодавно з'явилась ковзанка. Нині, "Легіон" тренується тут. А в інші пори року міняють ковзани на ролики.

Попри те, що ковзанка не відповідає нормам хокейного майданчика, гравці кажуть, лід у хорошій формі.

Загалом на благодійному турнірі взяли участь 5 команд з Рівненщини та одна з Хмельницької області. На змаганнях вдалося зібрали кошти на дрон та смаколики для українських військових, що перебувають у госпіталях.

Читайте також: Скоїв смертельне ДТП та зник з місця події: правоохоронці Рівненщини встановили зловмисника