Повторила вправу Брюса Лі. 21-річна костопільчанка встановила рекорд з віджимання на трьох пальцях. За 30 секунд акробатка виконала 29 віджимань. Та це не перший її рекорд. Більше про унікальну дівчину із Костополя - дивіться далі.

На цьому відео 21-річна Костопільчанка Соломія Веденєєва встановлює рекорд з віджимання на трьох пальцях. За пів хвилини дівчина виконала 29 відтискань.

Подібні рекорди вже ставили, навіть і на двох пальцях, але чоловіки. Соломія перша хто виконав це непросте завдання серед жінок. Зізнається, головне правильна техніка.

Починала Соломія займатися у віці 3 років. В Костополі дівчину до циркової студії привели батьки. А навчала Заслужений працівник культури.

Зараз Соломія навчається в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтв, також паралельно виступає в цирку за контрактами в інших країнах.

До слова, це вже другий рекорд, який встановила Соломія, перший у 2022 році був світовий у номінації "Найбільша кількість підйомів гантелей, виконаних з прогином спини назад". Тоді своє досягнення дівчина присвятила братові — воїну ЗСУ.

Читайте також: Рівненський тренер з боксу зібрав більше мільйона підписників на Youtube (ВІДЕО)