Навчає боксу, самообороні та правильним ударам. Відео своїх робіт виставляє на ютуб, які збирають мільйонні перегляди. Рівнянин Валентин Тростянчук перетнув позначку у мільйон підписників на платформі. У чому секрет успіху тренера з боксу, дізнавався Павло Невесенко.

У грудні минулого року Валентин Тростянчук перетнув позначку у мільйон підписників на своєму YouTube-каналі. На сьогодні його аудиторія складає більше 1 мільйона 300 тисяч людей. Тренер з боксу розповідає, відкрити свій канал на платформі ютуб йому порадив друг. А розпочиналась його діяльність з іншої соцмережі TikTok.

На своєму каналі Валентин Тростянчук публікує відео з тренувань боксу, самооборони, та правильно поставлених ударів. Зізнається не очікував, що зможе зібрати мільйонну аудиторію на YouTube.

Додає, спочатку не ставив за мету зібрати якомога більше підписників на ютубі. Просто виставляв ролики на ютуб каналі.

У спортзалі Валентин Тростянчук проводить тренування для дітей та дорослих. Розповідає, роботи та учнів вистачає.

Популярність тренера з боксу у соцмережах додала йому вихованців. Однією з таких є Тетяна Костишина.

Валентин Тростянчук зізнається - важко поєднувати тренування та розвиток YouTube-каналу. Втім, потрібно тримати марку, аби досягнути наступної позначки на ютубі - 10 мільйонів підписників. Також тренер відкриє благодійний фонд для підтримки ЗСУ. Усі зібрані кошти з ютуб каналу та інших соцмереж перераховуватиме нашим захисникам.

 Читайте також: 15 голів за два дні: у Рівному розпочався відомий турнір (ВІДЕО)