Військові 104 бригади територіальної оборони опановують нові калібри та бронетехніку. Наші захисники показали транспорт, артилерію та дороговартісні безпілотники. Батальйони нашої бригади виконують бойові завдання на найгарячіших ділянках фронту. Дехто з військових стереже кордон Рівненщини з Білорусією. Про це, та про що мріє командир бригади дивіться далі у сюжеті.

Військові 104 бригади ТрО показують броньовану автівку "Рошель", евакуаційні Хамери та БТР. Командир бригади розповідає потреба у такій техніці є завжди. Нині особливий акцент роблять на автівках для евакуації.

А це БТР -70. Він спроможний їхати не лише по землі, а й долати водні переправи. Максимальна швидкість на воді 10 кілометрів.

Командир бригади Сергій Каспаров з початку повномасштабного вторгнення разом з своїм підрозділом обороняв Київ. Каже, тоді майже не було озброєння.

А це 152-міліметрова гармата Геоцид Б. Вона веде контрбатарейну боротьбу.

Також у бригаді показали і безпілотники, які нині є в наявності. Розповідають про найдорожчий та його переваги.

Не обходиться на війні і без жартів. Військові показали свою біологічну зброю.

Батальйони 104 бригади ТРО нині виконують бойові завдання на Сході країни. Дехто охороняє кордон Рівненщини з білорусією. У Бригаді переконані - перемога буде за Україною. Це наші захисники і захисниці довели на початку повномасштабного вторгнення.

Читайте також: Допомога ЗСУ: у Рівному машини "швидкої" виставлять на аукціон