70 команд - 1 переможець. У Рівному пройшов фінальний етап змагань з футболу між школами з усієї області. Хто переміг, знає Владислав Стецюк.

Так сейв голкіпера у післяматчевих пенальті вивів команду з Малої Любаші в фінал обласного турніру Верес Скул Батл. Там гравці зустрілися з футболістами з Рівненського ліцею №26.

Фінальний матч став результативним. Усього було забито шість голів. З рахунком 5-1 рівняни виграли чемпіонат області. Одним з найпродуктивніших футболістів команди став 12-річний Данило.

Тренер 26 ліцею Юрій Шамич каже, його підопічні віддалися на максимум. Витратили усі сили. Важка праця дала свої плоди.

Співорганізатор турніру Михайло Профорук каже, з 2019 року подібні обласні турніри з футболу для дітей не проводились. Тому було прийнято рішення організувати змагання серед шкіл цього року.

До організації турніру доєднався народний клуб "Верес". Спортивний директор Юрій Габовда каже, було важливо провести такі змагання для дітлахів з усієї області. Можливо в майбутньому хтось з них доєднається до футбольної команди.

Загалом у регіональному турнірі взяли участь 70 команд. У фінальний етап пройшли 12. Організатори планують й надалі проводити подібні турніри.

Читайте також: Нова тренерка - нові амбіції: Як зіграв жіночий БК "Рівне" проти одеситок з "Інтерхіму"? (ВІДЕО)