Після двох поразок - дві перемоги. Жіночий баскетбольний клуб "Рівне" впевнено обіграв одеський "Інтерхім". Рівнянки приймали одеситок на власному майданчику. Про перебіг протистояння далі розповість Владислав Стецюк.

69-55. З таким рахунком завершився другий домашній матч БК "Рівне". Рівнянки впевнено виграли 3 чверті. В заключній десятихвилинці здавалося, що одеський Ітерхім перехопив ініціативу. В якийсь момент різниця очок між рівнянками та одеситками практично зникла.

Та все ж ініціативу рівнянки не віддали. Змогли завершити гру перемогою. Тренерка одеситок Ірина Щипакіна каже, не вистачило лідерів на полі, аби продовжити тиск на суперниць та довести команду до перемоги.

Капітанка команди "Інтерхім" Світлана Колибабчук каже, важко було грати проти 12 номеру рівнянок. Окрім того, допускали помилки в захисті, що призводило до влучних кидків суперниць.

Вагомий внесок у перемогу рівнянок зробила капітан команди Людмила Спиридонова. Гравчиня принесла команді 5 очок, зробила 15 підбирань та віддала 5 передач. Каже, з одеситками завжди важко грати, тому до двох матчів проти "Інтерхіму" старанно тренувались.

У матчі не обійшлося без травм. В останній чверті травмувалася Євгенія Безкоровайна. У матчі вона стала лідеркою за кількістю набраних очок.

Це перші дві перемоги рівнянок в новому сезоні Суперліги. Та перші під керівництвом нової тренерки.

Нагадаємо, попередній матч проти одеситок БК "Рівне" виграв з рахунком 80-77. Наступні матчі рівнянки проведуть проти баскетболісток з Вінниці 18 та 19 листопада. Нині БК "Рівне" займає третю сходинку турнірної таблиці Суперліги.

Читайте також: Стрілянина у Сарнах: слідчі затримали місцевого жителя та повідомили про підозру в скоєному злочині