Протиправну діяльність 24-річного сарненчанина викрили та задокументували слідчі, працівники карного розшуку Сарненського РВП спільно з оперативниками управління міграційної поліції Рівненської області за процесуального керівництва Сарненської окружної прокуратури.

 Під час проведення превентивних заходів щодо виявлення правопорушень у сфері суспільної моралі поліцейські встановили, що житель районного центру, який підробляв таксистом, організував «бізнес» із надання сексуальних послуг чоловікам за грошову винагороду.

24-річний чоловік через особистих знайомих підшуковував дівчат із уразливим станом та скрутним матеріальним становищем, а своїм пасажирам пропонував можливість отримати послуги сексуального характеру.

Молодик на власному авто відвозив клієнтів в обумовлені місця — заздалегідь орендовані номери в одному із готелів міста чи приватні будинки.

Наразі слідчі задокументували три факти втягнення у заняття проституцією осіб віком від 18 до 36 років.

Послуги однієї дівчини за годину коштували від 2500 до 3000 гривень. Зловмисник особисто отримував гроші за послуги від клієнтів, частину з яких віддавав дівчатам.

У результаті проведених розшукових заходів та слідчих дій 22 вересня його затримали оперативники після передачі коштів. Під час слідчої дії у 24-річного жителя сарненчанина вилучили три тисячі гривень, отримані за організацію «зустрічі», та легковий автомобіль.

Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання в порядку статті 208 КПК України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 302 (звідництво) та частиною 2 статті 303 КК України (сутенерство). Вирішується питання про обрання запобіжного заходу та накладення арешту на транспортний засіб.

Досудове розслідування триває.

Про це інформує відділ комунікації поліції в Рівненській області.

Читайте також: У Луцьку затримали шахраїв, які ошукали 82-річну рівнянку