У Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася презентація нової книги «Історія нескорених» відомої письменниці, журналістки, психолога, ініціаторки та засновниці авторського видавництва унікальних вишитих книг ручної роботи «Креативна книга», майстрині народної творчості - Олени Медведєвої.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської облради. На подію завітали студентська молодь, внутрішньо переміщені особи та усі охочі.

На сторінках книги авторка зібрала живі та щемкі свідчення, реальні життєві історії українців під час війни. У виданні задокументовано історії понад двох десятків переселенців, які переїхали у Рівненську область і знайшли тут другий дім. Для цього вона чимало мандрувала Рівненською областю, наприклад Березне чи Острог та спілкувалася з внутрішньо переміщеними особами. Олена Медведєва зазначила, що психологічно це було досить непросто, адже це живі історії порятунку від війни без прикрас.

Вона розповіла про процес створення книги, свій досвід спілкування з носіями досвіду сучасної російсько-української війни, а також поговорили про прикладну журналістику. Наприкінці прозвучала неймовірно щира поезія з присвятою усім Захисникам від студентки РДГУ Миколайчук Діани. 

Читайте також: Надати психологічну допомогу може кожен: поради поліцейських-психологів Рівненщини