Практичні навички «Курсу порятунку життя» у Городоцькій громаді впродовж року отримають усі старшокласники та педагоги Городоцького, Обарівського ліцеїв, Карпилівської та Бронниківської гімназії, працівники дошкільних навчальних закладів, органів місцевого самоврядування.

Про це інформує Рівненська ОВА.

Кожен навчальний модуль триває майже вісім годин. Це дозволяє не тільки ознайомитися з усіма випадками кризових станів, а й відпрацювати практичні навички надання домедичної допомоги.

Пілотний проект впроваджується за підтримки Рівненської ОДА силами ГО "Центр Порятунку Життя", навчально-тренувального відділу Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги у співпраці з Городоцькою сільською радою та підприємством "Кроноспан Рівне", зазначили у Рівненській ОВА.

«Завдяки співпраці громадського сектору, влади та бізнесу – навчальні модулі «Курсу порятунку життя» в Городоцькій ТГ максимально інтегровані в шкільну навчальну програму. Надалі позитивний досвід комплексної домедичної підготовки молоді плануємо поширити і на інші громади», - прокоментував начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Читайте також: Бронь працівників на Рівненщині: остаточне рішення за Генштабом та Мінекономіки